O olay sıcağı sıcağına oldu.Öğrenmesinin olasılığı düşük.Ben yine Karasakal üzerinden birşeyler döndüğünü düşünüyorum.Eğer öyleyse 3. meyve olayı patlayabilir yakın zamanda.Kaido ve bm ye karşı hükümetten destek almak için dir büyük ihtimal.
O olay sıcağı sıcağına oldu.Öğrenmesinin olasılığı düşük.Ben yine Karasakal üzerinden birşeyler döndüğünü düşünüyorum.Eğer öyleyse 3. meyve olayı patlayabilir yakın zamanda.Kaido ve bm ye karşı hükümetten destek almak için dir büyük ihtimal.
Ahaha. Shanks'ın ardından diye konu açacaksın.Fatih çok kral adamsın ha.
Hiç düşünmedim ya hızlı servis etmek için. O oklar geyik.Bu güldürmedi. o kadar ok olmasa düzeltmezdim ama doğrusu vejetaryen.
Ahahahah
Çok konik olmuş
Süperdi^^
Biliyo'm. Eline sağlık döktürüyon yav.Hiç düşünmedim ya hızlı servis etmek için. O oklar geyik.
Ben çocuklarına kol yedirtemedi dedirtmem xDAhshdjf.
Baloncuk okumuyorsa,
Abi nedir yani?!!! Deniz canavarıyım ben!!! Et filan yiyeceğim ben!! Benim de bakmam gereken bir ailem var!! Ne o öyle kötü kötü bakmalar!! Vejeteryan oldum ben, yosun yiyorum abi.
Sonra neymiş?!! Ben kolumu gelecek cağa yatırdım. Yedi abi akşam bizim ufaklıklar o kolu. Son yedikleri et de oydu. Çocukların da psikolojisi bozuldu. Millete yalan söylüyorlar.!!!
Neymiş?!! Bizi Yonkou'dan aşağısı kesmez tribine girdiler!!
Çocukları için her şeyi yapan baba gibi babaAhshdjf.
Baloncuk okumuyorsa,
Abi nedir yani?!!! Deniz canavarıyım ben!!! Et filan yiyeceğim ben!! Benim de bakmam gereken bir ailem var!! Ne o öyle kötü kötü bakmalar!! Vejeteryan oldum ben, yosun yiyorum abi.
Sonra neymiş?!! Ben kolumu gelecek cağa yatırdım. Yedi abi akşam bizim ufaklıklar o kolu. Son yedikleri et de oydu. Çocukların da psikolojisi bozuldu. Millete yalan söylüyorlar.!!!
Neymiş?!! Bizi Yonkou'dan aşağısı kesmez tribine girdiler!!
Olduğu kadarBiliyo'm. Eline sağlık döktürüyon yav.
Yoktur o kadar ya. Amatörüz biz agam.Ben çocuklarına kol yedirtemedi dedirtmem xD
Ama çizimler efsane oluyor, feci kıskandım
Çocukları için her şeyi yapan baba gibi baba
Konuşsun mu reis?Harika olur! Yeni kurbanı merak ediyorum şimdiden.