Hep emoji atmıyorum diye bunlar :/Makino'nun veledi ne alaka? Shanks'ın veledi değil ki o.
Muhtemel de işte o bir korsan hakkında konuşacağım demesi bozuyor. Bakışı falan da farklı ama her zamanki Shanks gibi değil sanki.Türk dizisi stayla yani.
Ahahahaha. Müthiş çizim ya.
Bu nasıl yorum ya, ortalığı batırdım her şey etrafa saçıldıBu Shanks nasıl Yonko ya yaprak dökümündeki tadımız kaçmasın kadını gibi hep bi aman abi ...'ünü yiyim diye dolanıyor ortalıkta.
Mihawk hakkında konuşmasın sakın :/Hep emoji atmıyorum diye bunlar :/
Muhtemel de işte o bir korsan hakkında konuşacağım demesi bozuyor. Bakışı falan da farklı ama her zamanki Shanks gibi değil sanki.
ay çok komikmiş
Aynen bir görelim ama. Hemen düşmanların oyununa gelipte kardeşimizin sevdiği saygı duyduğu adamı karalamayalım. Onun dışında biz her zaman Luffy'nin yanındayız. Onun için gerekirse Shanks'i de asarız.@Alpamis
Kardeşimiz inanıyor iyi olduğuna. Gözünü aç kardeşim bu adam ajan! Roger hasta olmuş onun zehirlemedigi ne malum?
Ya bari sen yapma. Shanks'ın Luffy'e nasıl bir zararı dokunabilir. Çok saçma..Aynen bir görelim ama. Hemen düşmanların oyununa gelipte kardeşimizin sevdiği saygı duyduğu adamı karalamayalım. Onun dışında biz her zaman Luffy'nin yanındayız. Onun için gerekirse Shanks'i de asarız.
Bence de olmaz. Ben zaten konuşmaları bekliyorum.Ya bari sen yapma. Shanks'ın Luffy'e nasıl bir zararı dokunabilir. Çok saçma..