Süresiz ban yiyeceksin.Ya ben banlanmam değil mi? Orojackson bir de Arlong Park’ta gördüm öyle açmıştım^^
Edit: mesaj askıda kaldı
Bölüm böyle çıkarsa efsane olur...
Süresiz ban yiyeceksin.Ya ben banlanmam değil mi? Orojackson bir de Arlong Park’ta gördüm öyle açmıştım^^
Buralar basit ayrıntılar ver shanksa geleceği görmeye bağlı bir meyve yada haki vs.Gelecekte tekrar D.lerin Dünya hükümetini elegeçirdiğini görsün tek çarede en güçlü D.yi yanına çekmek vs diye bağlar gider .madem shanks hain şapka vermeler,kol kaybetmeler... neyin kafası bu yahuuu...
Senden önce de yönetici olmayıp spoiler konusu açanlar oldu.Ya ben banlanmam değil mi? Orojackson bir de Arlong Park’ta gördüm öyle açmıştım^^
Teşekkürler^^Niye banlanasın ya? Orojackson ve Arlongpark’da paylaşılmış zaten spoiler. Buna rağmen yanlış çıkarsa da canın sağolsun.
Doğru. Hatta en iyi fake spoiler konusu açan kişi olacaksın @Nefertari ViviBanlanmasan da tarihi bir fake konusu açmış olacaksın : o)
Ya üzerime gelmeyin lütfen. Arlong park bide orojackson da var konuları, isterseniz bakın^^Süresiz ban yiyeceksin.
Edit: mesaj askıda kaldı
Bölüm böyle çıkarsa efsane olur...
O kapak hikayesindeki hasır şapkalı adam varmış bölümün kapak hikayesinde. Ondan koymuş.Fake gibi duruyor. Kapak hikayesi 631. bölüme ait. Üzerinde yazıyor zaten.
Scopper Gaban olduğu söyleniyordu.Fake gibi duruyor. Kapak hikayesi 631. bölüme ait. Üzerinde yazıyor zaten.