Hoaydaa!!Onceki sayinin son bolumundeki gizemli kisi sanks
Dur işte ya :/@Reiper Acacia V.02 Toriko sen neymişsin be
Onun kolları vardı kendine gel! Nefes al, ver, al, ver.Onceki sayinin son bolumundeki gizemli kisi sanks
Hayaller bunlar gerçekler peki.Asalet akıyor shanks reis çıkmış dağılın Ajan değil sadece bilgi sızmasın diye o şekilde giriyordur.
İkincisi herkesin shanks olan saygısını biliyoruz kesin bir anlaşma yapmaya geldi.
Vegapunk kol yapmistir kolu unutmustumOnun kolları vardı kendine gel! Nefes al, ver, al, ver.
Hakkında soru soracakları kişinin Teach olduğuna niye bu kadar eminsin ki ? Shici oldu 2 yıl önce ve ortalama 2 yıldır da yonkou ve hakkında hiç bir şey bilmiyorlar ve başka yonkou'yu çağırıp soru soruyorlar ? Şapkanın daha önce shanks'a ait olduğunu da gelen geçen bildiğine göre luffy hakkında soracaklar.Shanks hükumet tarafında çıkar mı onu bölüm içi diyaloglarda göreceğiz gösterirlerse.Hayaller bunlar gerçekler peki.
Shanks:bakın karasakal beni dövecek yardım edin bende sizdenim ne istediniz de yapmadım?
gorosei:Shanks bu kaçıncı bizden önce Kaido ile Big mom'a da gitmişsin önüne gelene yalvarıyorsun seni biz bile kurtaramayız.
Kasksısıskss tüm dediklerinin tam tersi gerçekleşti la mangada skdkdldlslsllslsHayaller bunlar gerçekler peki.
Shanks:bakın karasakal beni dövecek yardım edin bende sizdenim ne istediniz de yapmadım?
gorosei:Shanks bu kaçıncı bizden önce Kaido ile Big mom'a da gitmişsin önüne gelene yalvarıyorsun seni biz bile kurtaramayız.