adam Yonkou Wb'nin adalarını ele geçirmiş mekanı vardır.BB'nin mekanı mi var?
Bakalım ne konusacaklar merak konusu. Oda Shanks'in karizmayı bozmaz.adam Yonkou Wb'nin adalarını ele geçirmiş mekanı vardır.
Hayır kim olduğunun bi önemide yok aslında. Sen yonkousun kendi işini git kendin gör. Tabi karasakal için bu 2. gidişi olacak ayrı bi rezalet.Katılıyorum öncesinde Ace’i korumak için gitmişti konu yine Karasakal falan olursa kabak tadı verir.
Avatarı verdiği havaya bak be. Aramıza hoş geldin. Adamın oyunu felan yok. Her şeyi gönlüne göre yapıyor Reyiz.Ben artık Luffy’i tutuyorum , akarı kokarı yok herkesi dövecek . Luffy en güçlüsü .
Şu an avatarımdaki gibiyim hoş bulduk.Avatarı verdiği havaya bak be. Aramıza hoş geldin. Adamın oyunu felan yok. Her şeyi gönlüne göre yapıyor Reyiz.
Ahahhaahaa en iyi cosplay shdhdhddYahu bu gorosei kutsallardan nefret ediyor olamaz mı? Belki bunlarda D lerin tek arça kehanetini gerçekleştirmesini istiyordur? Aksi taktirde shanks hain ilan edilecektir bunuda kabul edemiyorum. Belki shanksin bir kozu ellerindedir diye düşünüyorum ama genede olmaz. Hain vatan hayini.
Neyse bu luffynin gelmesi çok gec kaldı.Keske 70 yil once gelseydi. Bu shanksle Gorusei ne yaptı?Gold D rogerdan sonra! Ne yaptı ?
Bu emperyalist dünya hükumeti uşaklar yok Hasır şapka yasaggii yok korsan yasassggı,bak yillardır oyalamıslar milleti 1 çivi cakmamışlar.Yok Wg elden gidiyeeaaah ,Korsan çagı geliiyeeaaah. Bak Lufyi ararın . Hayyiiin Shanks Vatan haini.