Senaryo gereği işte bakmaHadi amiraller ayıkamıyorlar devrimcilerin varlığını gözlem hakileri zayıf vs. de, Shanks ayıksın bari ya.
Luffynin başına bi şey gelirse Garp neden bi sorumluluk hissetmeli?Luffy'i ölür. Garp: Tut beni Sengoku, yoksa bu pis canavarı indireceğim.
Kf: Oha, Garp'ın gücüne bak.
Nasıl ayıkacak ki "Aha bu sezdiğim devrimci aurası" mı diyecek? Bir sürü güçlü kişi var sonuçta orada. Bence farkedebilecek tek kişi Fujitora, o da Sabo ile tanıştığı için.Hadi amiraller ayıkamıyorlar devrimcilerin varlığını gözlem hakileri zayıf vs. de, Shanks ayıksın bari ya.
Fake değil.Oda'nın bu kadar şeyi bir bölümde yazacağını zannetmiyorum. Fake olma olasılığı baya yüksek.
Roger ikisine de ayarı veriyormuş bir de o daha enteresan olur .BM+kaido önceden Rogere karşı ittifak kurmuş çıkıyormuş birde
Hissetsin demiyorum, triplere girmesin yeterli.Luffynin başına bi şey gelirse Garp neden bi sorumluluk hissetmeli?
Üzülmesi başka bi şey onu demiyorum, neden bu onun suçu gibi algılanmalı?
Güçlü auralar zayıf auralar arasından seçilebiliyor. Dragon'unki tahminen baya güçlüdür. Bu şekilde.Nasıl ayıkacak ki "Aha bu sezdiğim devrimci aurası" mı diyecek? Bir sürü güçlü kişi var sonuçta orada. Bence farkedebilecek tek kişi Fujitora, o da Sabo ile tanıştığı için.