Paçalardan akıyor.Kizaru ne karizma adamsın sen yahu.
Yok yahu savunduğum yok elbette nasıl söylesem bazen büyük olayların gerçekleşmesini engellemek için bu tarz şeyler olabiliyor demeye getirdim bir nevi.Mevzuya şimdi anlattığın neyse o kadar vâkıf oldum.
Hastalıkların tedavisi insan gibi yöntemlerle, uygun şartlardaki deneylerle de bulunur ama bu denk gelme üzerinden canilik savunulamaz. Hitler falanca işleri yaptı ama şu bulundu demek gibi oluyor bu biraz.
Buggy bile daha adam!!!Çabuk Roger'ı Shanks teslim etmişciler gelmeden.
Birleşenleri savunur yok etmeye çalışanı yereriz. Böyle bi olayın da bi daha olmamasını isteriz, değil mi?Yok yahu savunduğum yok elbette nasıl söylesem bazen büyük olayların gerçekleşmesini engellemek için bu tarz şeyler olabiliyor demeye getirdim bir nevi.
Nasıl örnek versem? Atıyorum x ülkesi Dünyayı yok etmeye çalışıyor olsun. Herkesin birleşip insanlık için bu devleti yok etmesi kötü bir şey olur mu?
Aslında Roger Shanksın yolunu açmak için yapmış olabilir. Garpın ülkesinde de o yüzden rahat rahat takılabilmiştir.Çabuk Roger'ı Shanks teslim etmişciler gelmeden.
Roger'ın planı bu. Shanks güven kazansın ve gerektiğinde bu güveni kullanarak dünyayı korusun diye böyle bir plan yapmışlar. Siz ne anlarsınız. Bu adam One Piece'in kolonu be kolonu!Buggy bile daha adam!!!
Ben de şimdi Shanks övüyordum. Selamlar.Aslında Roger Shanksın yolunu açmak için yapmış olabilir. Garpın ülkesinde de o yüzden rahat rahat takılabilmiştir.
Goroseilerin yanına kadar gelmiş. Alayını öldürmezse adam değil.Ben de şimdi Shanks övüyordum. Selamlar.