Beyazsakal-Shanks'tan beri seride ilk defa iki yonkonun birbiriyle konuştuğunu gördük la bu arada. O da yüzyüze bile değil.
O kadar gaz iyi değil sevgili forumdaş.bu bölüm bu kadar çok konuşulduğuna göre wano arc geldiğinde her bölüm için en az 500 sayfa olabilir diyorum bunun düşüncesi bile korkunç ..
Ben okuya bildiğim kadar yorum okumaya çalışıyorum oda ciddi yazanları.bu bölüm bu kadar çok konuşulduğuna göre wano arc geldiğinde her bölüm için en az 500 sayfa olabilir diyorum bunun düşüncesi bile korkunç ..
Haklısın ben de ilk defa bu bölümde böyle yazdım. Kusura bakma138 sayfa olmus aslında gerçekten güzel teoriler okumak istiyorum ama o kadar boş gereksiz mesaj yazanlar oluyoki şayet üstümdeki kişi gibi o yüzden bakamıyorum
Arc içindeki bölümler anca müthiş bir dövüş varsa çok konuşulur. En çok konuşulanlar normal şartlarda iyi ve yeni bilgilerin geldiği bölümlerdir. Dünya gündemini etkileyen, büyük isimlerin olduğu yada yeni bir gizemin ortaya çıkması/açıklanması gibi şeyler her zaman çok tutulur.bu bölüm bu kadar çok konuşulduğuna göre wano arc geldiğinde her bölüm için en az 500 sayfa olabilir diyorum bunun düşüncesi bile korkunç ..