Sana öyle gelmiş bence ya da Vegapunk beynine Gorosei çakması birinin görüntüsünü işlemiş. Halüsinasyon görüyorsun efendi!!Hahaha. Bu Vegapunk da çakal çıktı. İnsan Caesar'a da gösterir nasıl yapıldığını. Garibim kaç arc'tır dev üretme derdinde.
Yeni önemli bir karakter olabilir. Sakalı, daha doğrusu yüzü Gorosei'lerden uzun boyunlu ve uzun sakallı adamı andırdı biraz. Yada bana öyle geldi
Zaten alttaki resim işi bozuyor. Adamın kafada diken gibi şeyler var. Üstteki resme göre bir çıkarım yaptım Doğru söylüyorsun. Uykusuzluk kafa yaptı herhaldeSana öyle gelmiş bence ya da Vegapunk beynine Gorosei çakması birinin görüntüsünü işlemiş. Halüsinasyon görüyorsun efendi!!
Hadi açıklıyorum şapkayı: Bu şapka dünya hükümetine ya da kutsallara isyan eden ilk korsana,D.'ye- ki bu kişinin bir kutsal olma ihtimali çok yüksek- ait bence.
Ah ah.Zaten alttaki resim işi bozuyor. Adamın kafada diken gibi şeyler var. Üstteki resme göre bir çıkarım yaptım Doğru söylüyorsun. Uykusuzluk kafa yaptı herhalde
Öyle gözüküyor sanki.
Ne kadar önemliymiş şapka gör bak. Hâlâ tutuyorlar. Şapka Uranus!Hadi açıklıyorum şapkayı: Bu şapka dünya hükümetine ya da kutsallara isyan eden ilk korsana,D.'ye- ki bu kişinin bir kutsal olma ihtimali çok yüksek- ait bence.