şapkayı neden kilit altında tutuyolar onu anlamadım.
Erken konuşmak istemem daha bölüm çıkmadı ama bu şapka konusu beni.biraz rahatsız etti açıkçası. Bu güne kadar şapkanın Roger'e ait olduğunu bilenler Roger'i hatırladı o kadar. Onun dışında kimse ona hazine muamelesi veya ekstra bir güç muamelesi yapmadı. Amiraller, Garp en önemlisi Dof vs.Teşekkür ederim. Gözümüz yollarda kalmıştı vallahi.
Şapka olayı harbiden büyük ses getirir. Kutsal hazine %90 o şapka çıkacak. O sondaki adam da çok ilginç. Yepyeni güçlü bir karakter mi geliyor yoksa?
Büyük ihtimalle sergileniyor ya da koleksiyon gibi bir şey kime ait ve niçin orada tutuluyor muamma artık teorilere kalmış Şapkanın olduğu bölümün benzerleri sıra boyunca uzanıyor büyük ihtimalle o bölümlerde de başka eşyalar var şapka gibi kapalı tutulan.şapkayı neden kilit altında tutuyolar onu anlamadım.
@Kensei aklıma Harry Potter'daki seçim şapkası geldi. Şimdiye kadar nesnelere yedirilebildiğini gördüğümüz meyve türü zoan, kendi duygusal düşünsel yeteneğe sahipler. Bunun dışında akıl akıl, irade irade gibi bir meyve varsa o da yedirilebilir. Ve Vegapunk'ın ilk deneyip, başarılı olduğu meyve belki de budur. Ve Roger iradesini bu meyveye aktarmıştır. Shanks da elçisi olarak Doğu Mavi'ye gidip Roger'ın mirasçısı D.yi aramaya çıkmıştır. Ama aslında Luffy' seçen Shanks değil, hasır şapkadır. The end...
Poster olmasa cüce derdim o elemena da poster net belli ediyor.Doffy yakında ordan çıkacak .
Yalnız şapka devasa büyük .