Oh oh. Mis. Daima böyle biri olmak istemişimdir. Ben fikir üreteyim gerisini başkaları halletsin.@amaneden one hat rule them all dedin aklıma şeytanı düşürdün.Akşama toparlarsam kutsallar amtik krallık ve şapka ile ilgili bir hikaye yazacağım.
Oh oh. Mis. Daima böyle biri olmak istemişimdir. Ben fikir üreteyim gerisini başkaları halletsin.@amaneden one hat rule them all dedin aklıma şeytanı düşürdün.Akşama toparlarsam kutsallar amtik krallık ve şapka ile ilgili bir hikaye yazacağım.
Arapça değil mi lan o? Scotch paylaşmıştır belki.Reddit discorddan, daha iyi versiyon diye paylaşılmış
"Why is there in the end of the basement of the Holy Land this secret, giant thing"
Annesi olacak diye bir kaide yok tabi ki.Ben annesi olmasına ihtimal vermiyorum birkaç kişi annesidir diyor ama değil bu kişi her kimse tayfaya katılabilir
Saçtan ziyade daha çok taç gibi duruyor. Ayrıca resimdeki kişi yerin altında olan bir yere iniyor(sağ alt panelde duvar çizgilerine bakarsak, merdiven aşağıya doğru). Bir de üst panelde büyük kapının yanındakiler sarmaşık değilse soğutma amacı taşıyan borular ve makineler olabilir(bayâ teknolojik bir depo).Belki de kafasındaki şey sadece tac gibi olan kısımdan ibaret değildir. Tacın altındaki kısmın yarısından başlıyordur kafası. O zaman vücudu normalleşiyor. Ya da dikine uzun saçları vardır falan
Luffy Korsanlar Kralı olacak adam yonko köpeği kim oluyorLuffy kim köpek de Reyiz ona ağiz bükecek.
Tacı kast etmedim hocam. Tacın altındaki kısım bir tür kasktır ve içindeki komple kafası olmaya bilir dedim. Yani ya o kask uzun. Ya da kaskın altında uzun bir saçı var.Annesi olacak diye bir kaide yok tabi ki.
Saçtan ziyade daha çok taç gibi duruyor. Ayrıca resimdeki kişi yerin altında olan bir yere iniyor(sağ alt panelde duvar çizgilerine bakarsak, merdiven aşağıya doğru). Bir de üst panelde büyük kapının yanındakiler sarmaşık değilse soğutma amacı taşıyan borular ve makineler olabilir(bayâ teknolojik bir depo).
Kutsal topraklardaki bu şey de ne? Diye başlıyor. Gerisine arapçam yetmedi...Arapça değil mi lan o? Scotch paylaşmıştır belki.
Harbiden öyle bir ara duygusal davrandım ona olan nefretim kör etti beni. Yavaş yavaş değerini anlıyorum, bu bölümle birlikte daha çok anladım. İşin içinde olması gereken bir karakter.Ordan çıkacak , çıktığında Kutsalları öttürecek yavaş yavaş. E.oda az biraz şu adama oynasa büyük şeyler göreceğiz.
Vayt Arapça'na kurban. İngilizce'ye göre de "Neden Kutsal Toprakların bodrum katının en ücra köşesinde bir sır olan büyük şey var?" gibi saçma bir cümle ortaya çıkıyor ama ana fikir belli.Kutsal topraklardaki bu şey de ne? Diye başlıyor. Gerisine arapçam yetmedi...