Olmaz olur mu? Kaido başgan var! Jack başgan nasıl da dalmıştı! Heyt be.Boşta olupta dofu kurtarabilecek tek bir adam gelmiyor aklıma ya...
-Teach her yerden çıkıyor onun bir elemanı kurtaracak desek. Mangaka bir daha doffu düşman yapmaz bence.
-Rayleighde boşta ama niye kurtarsın.
-Adamın bir tane dostu yokki arkadaş kimsede kurtarmaya gelmez bunu
Sağ kolumu yolladım o gidiyor kurtarmaya. Jack'den bir cacık olmaz. Gemiden kurtaramadı ID'dan mı kurtaracak? Sağ kolum halleder o işiOlmaz olur mu? Kaido başgan var! Jack başgan nasıl da dalmıştı! Heyt be.
King'ten beklentim aşırı yüksek. Kaido'dan o kadar beklentim yok cidden.Sağ kolumu yolladım o gidiyor kurtarmaya. Jack'den bir cacık olmaz. Gemiden kurtaramadı ID'dan mı kurtaracak? Sağ kolum halleder o işi
O çıkar ilişkisiydi taa impeldowna gitmez bir doff için.Olmaz olur mu? Kaido başgan var! Jack başgan nasıl da dalmıştı! Heyt be.
Sakemi getirin uleyn. Dertlendim yineKing'ten beklentim aşırı yüksek. Kaido'dan o kadar beklentim yok cidden.
O konu belli oldumu ya? Jackin sağ kol olmadığı açıklandı mı?Sağ kolumu yolladım o gidiyor kurtarmaya. Jack'den bir cacık olmaz. Gemiden kurtaramadı ID'dan mı kurtaracak? Sağ kolum halleder o işi
Müstahak!O çıkar ilişkisiydi taa impeldowna gitmez bir doff için.
Çünkü değmez.
Sakemi getirin uleyn. Dertlendim yine
İskambile göre gidiyor zaten. King>Queen>Jack çıkmak zorunda bildiğin.O konu belli oldumu ya? Jackin sağ kol olmadığı açıklandı mı?
Resimde hikaye, karakterler ve teknikler ile ilgili bir çok defter var. Sağ üst köşedeki kağıtta "Kaido, King, Queen ve Jack" yazıyor.
Ben de tam bilmiyorum ama King ve Queen muhabbetleri var ortalıkta. Tahminen onlardan biri sağ kol ama henüz belli değil. @amaneden göstermiş gerçi yazıyor orada.O konu belli oldumu ya? Jackin sağ kol olmadığı açıklandı mı?