Öyle bir şey demedim. Üstteki çizim şapkaya benziyor dedim.Yani diyorsinki şapka ve çizimlerin olduğu oda aynı mekandalar .
Öyle bir şey demedim. Üstteki çizim şapkaya benziyor dedim.Yani diyorsinki şapka ve çizimlerin olduğu oda aynı mekandalar .
Oda soktu beni bu hale herşeyden bişeyler çıkartıyorum Bende şapkanın arkasındaki duvar ile ,çizimlerin olduğu duvarı çok benzettim .Öyle bir şey demedim. Üstteki çizim şapkaya benziyor dedim.
Yav taş çizimi alt tarafı. Herhangi bir yerdeki taş da öyledir zaten. Enel'in baktığı yer Ay'da.Oda soktu beni bu hale herşeyden bişeyler çıkartıyorum Bende şapkanın arkasındaki duvar ile ,çizimlerin olduğu duvarı çok benzettim .
Magellan bi şey demiyor. Dof ''Suikastçiler geldi mi, beni susturmak için suikastçi gönderdiler mi?'' tarzında bi şeyler söylüyor.Dof'un konuşmayı tam çözemedim ya anladığım buraya suikastçi gönderecekler henüz gelmediler mi diye takılıyor beni korur musun diyor Magellan'a , Magellan ne diyorsun değişik kimse gelmedi diyor , gelecek çünkü kutsal topraklardaki hazinenin sırrını açıklamamdan korkuyorlar gibisinden bir muhabbet çeviri bekleyeyim en iyisi.
Kendi kendine konuşuyor avarel.Magellan bi şey demiyor. Dof ''Suikastçiler geldi mi, beni susturmak için suikastçi gönderdiler mi?'' tarzında bi şeyler söylüyor.