Okama çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa döver. Zamanında dövmüşlüğü var. (Mr 2)Peki bir soru bu adam Okama çıkarsa Sanji bunu dövebilirmi
Okama çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa döver. Zamanında dövmüşlüğü var. (Mr 2)Peki bir soru bu adam Okama çıkarsa Sanji bunu dövebilirmi
Banane benim ne gidecek.Şeref tabi zoruna mı gitti?
@Alpamis sevmediklerine daha kötü şeyler oluyor. Mesela Ace gereksizini sevmez kendisi.
Dedikodu yapmayı da öğrettiyse, neden olmasın?Vegapunk lav silahı geliştirdi galiba.Üst model pxlere monte etti bunu önüne geleni delip geçecekler.
Diğer manyaklar kim acaba Dragon,Luffy,Ace olsa bir kişi kalıyor Stellynin Sabonun yaşadığını bildiğini de düşünmüyorum sence kim olabilir?Stelly , Garp ın Goa dan çıkan 5 manyaktan biri olduğunu söylüyor. Bu sebeple toplantıda bayağı bir terleyecek galiba. Bur de "garp, kutsal ejdet çöpleri" mi diyor? Amiral olmamasının en büyük etkeninin bu olduğunu söylemiştim. Galiba doğru. İleride saf değiştirse iyi olurdu. Luffy den o yumruğu yedikten sonra hükümet onu ciddi bir savaşta sahaya sürer mi? (Savaşın ortasında taraf değistirme ihtimali)
Sabo'nun yaşadığını öğrenmiş olabilir bence. Sabo'dur oDiğer manyaklar kim acaba Dragon,Luffy,Ace olsa bir kişi kalıyor Stellynin Sabonun yaşadığını bildiğini de düşünmüyorum sence kim olabilir?
Ödülü mödülü belli zaten Sabo'nun, kim olduğu da.Sabo'nun yaşadığını öğrenmiş olabilir bence. Sabo'dur o
O zaman niye tanıyamadı onu?Ödülü mödülü belli zaten Sabo'nun, kim olduğu da.
Bi Luffy bilmiyodu asd
Ahaha aynen Luffy'nin dünyadan haberi yokÖdülü mödülü belli zaten Sabo'nun, kim olduğu da.
Bi Luffy bilmiyodu asd