Bir kılıç ustası kılıcını çekmeden ...Zoro, T-Bone ile karşılaştıgında bu adam güçlü demişti daha çarpışmadan.
Mevkisinden ötürü mü öyle dedi yoksa sezgisel mi
Bir kılıç ustası kılıcını çekmeden ...Zoro, T-Bone ile karşılaştıgında bu adam güçlü demişti daha çarpışmadan.
Mevkisinden ötürü mü öyle dedi yoksa sezgisel mi
Muhtemelen çocuğa el koydu babası denizci yapacağım diye vermedi.Yoksa Dragon Sabo'ya mı kaldı kendi öz oğlunu yetiştirir veliahtı yapardı.Ama bu garp olacak deyyus yüzünden Sabo'ya kaldı işte. Muhtemelen böyle olaylar bekliyorum aksi takdirde şaşırırım.Çünkü Dragon oğlu yokmuş gibi davranıyor o acıyı hala üstünden atamamış gibi.Oğlunu bile Garpa bırakıp gitmiş. Mümkünse babasına tek laf etmesin o at hırsızı.
Oda yine herzaman yaptığı gibi dragona acıklı bir geçmiş yazacaktır. Eşi demiştir oğlumu bu devrime bulaştırma diye falan filan gibisinden. İlla bir şeyler bulur Oda.Muhtemelen çocuğa el koydu babası denizci yapacağım diye vermedi.Yoksa Dragon Sabo'ya mı kaldı kendi öz oğlunu yetiştirir veliahtı yapardı.Ama bu garp olacak deyyus yüzünden Sabo'ya kaldı işte. Muhtemelen böyle olaylar bekliyorum aksi takdirde şaşırırım.Çünkü Dragon oğlu yokmuş gibi davranıyor o acıyı hala üstünden atamamış gibi.
Kendi söylediğine kendin inanmazsın la. ahsdaıohsdıaMuhtemelen çocuğa el koydu babası denizci yapacağım diye vermedi.Yoksa Dragon Sabo'ya mı kaldı kendi öz oğlunu yetiştirir veliahtı yapardı.Ama bu garp olacak deyyus yüzünden Sabo'ya kaldı işte. Muhtemelen böyle olaylar bekliyorum aksi takdirde şaşırırım.Çünkü Dragon oğlu yokmuş gibi davranıyor o acıyı hala üstünden atamamış gibi.
Gider misin ??Sen deyince içim rahatladı. Kime el attiysan kuruttun.
Tamam da ne yapacaksın sen Fujiyi onu anlamadım.Fujiye laf atın sonra bizi eziyorlar, peh!
Garpa kafa tutarak salaklık etmiş zaten.
Reisin hakkını savunuruz elbet. En şerefli denizcidir kendisi.Tamam da ne yapacaksın sen Fujiyi onu anlamadım.
Umarım Luffy'i sevmiyorsundur.Gider misin ??
Bıraksın bu ayakları bencil ihtiyar. Luffy'nin tüm kötü huylarını aldığı karakter. Dragon da vuracak. Ya saygı ya da bozuk düzenin devamı.fakat orada garp vurmasına izin verdi. acein hayatı söz konusuydu. zaten garp ikilem yaşıyordu ya işi yada torununun hayatı .
ŞEREF Mİ? hmm oldu o zaman.Reisin hakkını savunuruz elbet. En şerefli denizcidir kendisi.
Seviyorum ne olacak.Umarım Luffy'i sevmiyorsundur.