Ne demek.Güzel bilgiler. Paylaştığın için teşekkürler
Evet o plan Sengoku'nun olsa da sonradan Ace kaçar iken sinsice arkasından Oyaji'ye laf atıp kendine karşı tahrik etmesi bence kurnazca bir hareketti.Sakazuki kurnaz sayılmaz bence ya. Mfde Squardo planını yapan Sengoku'ydu.
Çok iyi be.
Anlamıyorum bu adam o kadar aktörü mangaya dahil ederken nereden bir Mifune nerede Tatsuya Nakadai merak ediyorum en başta onları koyması lazım.Ryokugyu, Yoshio Harada adlı oyuncudan esinlenme olabilirmiş. Harada, "Rouningai" (浪人街) adlı filmde, Shintaro Katsu(Fujitora'nın esinlenildiği oyuncu) ve Kunie Tanaka(Kizaru'nun esinlenildiği oyuncu) ile beraber rol almış. Ayrıca "Rahaha" şeklindeki gülüşü de Harada'dan geliyor olabilirmiş.
Rouningai'de, Kırmızı Boğa (赤牛) adlı bir karakter varmış.
Harada'nın bu filmde canlandırdığı karakter olan Gennai Aramaki kadınları seviyormuş. (Ryokugyu da öyle.)
Ayrıca Harada, Aokiji'nin esinlenildiği Yusaku Matsuda ile iyi arkadaşmış.
5ch'de yapılan bu tespitleri çeviren sandmane teşekkürler.
Rahatladın mı?Kesinlikle bu adam
Devlerle bağlantısı da olabilir. Wanoya Fujitora, Elbafa Ryokugyu.Oruç falan tutuyorsa eleman, Urogue'nin ırkından çıkması muhtemel. Rahip mahip bi onlarda vardı diye hatırlıyorum şuana kadar gözüken kısımda. Kanatlı çıkarsa şaşırmam yani.
Çevirenin niyeti belli oldu.Onee-chan'ı genç bakire çevirmek
Bahsettikleri aktörü bilir misin?Onee-chan'ı genç bakire çevirmek