Umarım öyle bir şey olur o zaman.dostum saçmalama oğlun babaya el kaldırması hoşunamı gidecek. her ne kadar kurgu dahi olsa. böyle bişey olsa op yi hayatımdan silerim.
Umarım öyle bir şey olur o zaman.dostum saçmalama oğlun babaya el kaldırması hoşunamı gidecek. her ne kadar kurgu dahi olsa. böyle bişey olsa op yi hayatımdan silerim.
Lezbiyen olamaz mı?Erkek diyor ki "genc bir bakire ac agzini derse yerim "
Orasını karıştırma.Ektirmiştir.Monk'lar kel/kelimsi değil mi? Bu adamın baya saçları uzun.
Başta bize yapılan tanım itibariyle bazılarının yonkoularla Denizciler arasında tampon görevi görmesi daha güçsüz olanların da çaylakları temizlemesi güzel olurdu. Ama dediğin gibi hepsi Luffy'ye kurban gitti. sözde 9 farklı supernova tayfası vardı yeni nesilde ama Luffy hariç hiçkimseye denk gelmiyorlarSırf Luffy’i belirli bir seviyeye çıkardığını göstermek için yaratmış gibi geldi Oda.Hiç bir olayı kalmadı şikilerin.Yonkou tayfalarında ceplerinden çıkaracak karakterler var şikileri.
Okamaları seriye sokan birisi lezbiyenleri de soksa şaşırmam açıkçasıLezbiyen olamaz mı?
Ahaha.Orasını karıştırma.Ektirmiştir.
Soksun valla.Okamaları seriye sokan birisi lezbiyenleri de soksa şaşırmam açıkçası
Renektona dönüşebiliyordur.Develer suyu depoladıktan sonra uzun bir süre suya ihtiyaç duymayabiliyorlar ya
Bu yeni amiralde böyle bir sey olmasın
En son 3 yıl önceki yediğini hala sindirememiş belliki
Kesin çalmıştır. Görmemize gerek dahi yoktu. Gerçi görmedik de değil mi? Bence net çalmış.Ryokugyu'nun silüetini Midoraya benzeten tek kişi ben miyim? Yemek muhabbeti falanda var. Çalmış olabilir gibime geliyor.