Gelir tabii. Müthiş çünkü.Morgans'ın olduğu bölümler hep çok cazip geliyor bana @amaneden ?
Hükumetin olmadığı bir durumda her türlü kötülük yine ortaya çıkmaz mı? Hükumet yıkılmayacak ama el değiştirecek işte. Coby falan bu yüzden geliyor alttan alttan.Koala'nın sözleri hoşuma gitmedi, Dragon da böyle mi düşünüyor acaba? Doğrudan Dünya Hükümeti organizasyonu parçalanmayacaksa devrimin pek de bir manası yok bence.
Asıl Hancock'un neresi güzel?Shirahoshi'yi Hancock'un yarısı kadar bile güzel bulmayan bir ben miyim? Ne kadar abartıyorlar öyle
Orada bir yanlış anlaşılma olmuş geçmişte. Albay sadece kara ordularında bulunan bir rütbedir ve denizcilerdeki dengi Kaptandır. Kaptan kara ordularında sadece yüzbaşı anlamına gelir biliyorum. Japoncadan İnglizceye çevirilerde Ms bu genel şablona uyuyor gibi duruyor. Yani sonuç itibariyle hem Coby hem de T Bone albay ( eğer terfi almadıysa)İlk gösterildiğinde kaptandı, şu anki Coby rütbesi yani.
Evet yeni bir iktidar tabii ki kurulmalı fakat ismi, bayrağı ve logosu değişmeli bence. Yeni bir devlet yapılanmasından bahsediyorum. Sonuçta şu anki Dünya Hükümeti'ni kuranlar bu kutsal çöplerin ataları değil mi? Çöpleri kovup onların kurduğu sistemin başına geçmek devrim kavramının içini tam anlamıyla doldurmuyor bence.Hükumetin olmadığı bir durumda her türlü kötülük yine ortaya çıkmaz mı? Hükumet yıkılmayacak ama el değiştirecek işte. Coby falan bu yüzden geliyor alttan alttan.
Asıl Hancock'un neresi güzel?
Devrim niteliği taşıması için dediğin gibi tam anlamıyla bir değişim lazım. Yine de ataları olması pek bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum. Ben acaba hükumet olmasın mı diye düşünüyorsun diye öyle yazdım. Bakalım.Evet yeni bir iktidar tabii ki kurulmalı fakat ismi, bayrağı ve logosu değişmeli bence. Yeni bir devlet yapılanmasından bahsediyorum. Sonuçta şu anki Dünya Hükümeti'ni kuranlar bu kutsal çöplerin ataları değil mi? Çöpleri kovup onların kurduğu sistemin başına geçmek devrim kavramının içini tam anlamıyla doldurmuyor bence.
Doğrudur. T-Bone da terfi almıştır herhalde 2 senede.Orada bir yanlış anlaşılma olmuş geçmişte. Albay sadece kara ordularında bulunan bir rütbedir ve denizcilerdeki dengi Kaptandır. Kaptan kara ordularında sadece yüzbaşı anlamına gelir biliyorum. Japoncadan İnglizceye çevirilerde Ms bu genel şablona uyuyor gibi duruyor. Yani sonuç itibariyle hem Coby hem de T Bone albay ( eğer terfi almadıysa)
Denizcilik kültürü olmayan ama askeriyeyle de iç içe bir millet olduğumuzdan aradaki rütbe farkı pek bilinmiyor ve çabuk kabul edilmiyor gördüğüm kadarıyla hatta bizde denizci albayı ve karacı albayı deniliyor.Doğrudur. T-Bone da terfi almıştır herhalde 2 senede.