Oha nerede be
Oha nerede be
Aynen. Serinin gidişatı açısından değiştirdi Oda. Son savaş yeni karargah ve Marijeois'te olacak büyük ihtimal. O yüzden birbirine yakın yerlere koymuş. Bir de kutsalların dizinin dibinde olmak için sanırım.Yeni karargahın konumu çok iyi. Oda bir taşla iki kuş vurdu. Önceki karargah nispeten daha kolay düşmanların olduğu tarafta idi. Şimdi daha güçlü düşmanların olduğu tarafa bakıyor. Seri sonunda veya bu arc bir saldırı olursa Marijeois'e, bu yeni karargah o saldırıyı engellemek için orada.
Asansör var ya işte. Kızıl Hat'ın tepesine normal yollardan çıkılamıyor. Çıkanlarda o asansörlerle çıkıyor. Uçma gücü olan rahat çıkıyordur herhaldeTamam o da saçma nasıl çıkıyorlar uçuyorlar mı? D:
Okudum.Tekrar oku.
Bence dövmez. Sabo umursamaz bile.Sabo, üvey kardeşini döver mi acep? Bilerek o gemiyi seçmiştir.
Mantıklı belkide Tek parça teorisindeki gibi biterse seri son savaş ordaykan redline patlatırlar alabasta arcdaki gibi bomba felan ararlar gözümde canlandı.Aynen. Serinin gidişatı açısından değiştirdi Oda. Son savaş yeni karargah ve Marijeois'te olacak büyük ihtimal. O yüzden birbirine yakın yerlere koymuş. Bir de kutsalların dizinin dibinde olmak için sanırım.
Asansör var ya işte. Kızıl Hat'ın tepesine normal yollardan çıkılamıyor. Çıkanlarda o asansörlerle çıkıyor. Uçma gücü olan rahat çıkıyordur herhalde
Ya insan bi denizin dibine falan yapar. Kabak gibi o ne yukarıdaAynen. Serinin gidişatı açısından değiştirdi Oda. Son savaş yeni karargah ve Marijeois'te olacak büyük ihtimal. O yüzden birbirine yakın yerlere koymuş. Bir de kutsalların dizinin dibinde olmak için sanırım.
Asansör var ya işte. Kızıl Hat'ın tepesine normal yollardan çıkılamıyor. Çıkanlarda o asansörlerle çıkıyor. Uçma gücü olan rahat çıkıyordur herhalde
ne diyerek çürüttü ?burdakini göğüs olarak düşünmüitüm ancak arkadaş teorimi çürüttü
Sen adamsın.Okudum.
Kıyafeti o diyorum 3. kere. Bol bir kıyafet giymiş ve kollarını sıyırmış. Dikkatli bakarsanız göğüs olamaz zaten.ne diyerek çürüttü ?
Daha iyi işte Hem ulaşılması en zor yerde hem de insanlara tepeden bakıyorlar. Ne de olsa kendilerini tanrı gibi görüyorlar. Charloss-sama'nın memleketi Yüce kutsalımızYa insan bi denizin dibine falan yapar. Kabak gibi o ne yukarıda
Aynen. Eğer Oda senaryoyu değiştirmezse büyük ihtimal kızıl hat havaya uçacak.Mantıklı belkide Tek parça teorisindeki gibi biterse seri son savaş ordaykan redline patlatırlar alabasta arcdaki gibi bomba felan ararlar gözümde canlandı.