Sadece ben mi?Sabır. Şurda 2 adım kalmış zaten. Kyaaaa olursun sonra
Sadece ben mi?Sabır. Şurda 2 adım kalmış zaten. Kyaaaa olursun sonra
Ben gayet sakin ve karizma bir şekilde kendimden ödün vermeyerek ALLLAAAH diye bağıracağım tşk.Sadece ben mi?
Ahahaha. Tahmin edebiliyorum.Ben gayet sakin ve karizma bir şekilde kendimden ödün vermeyerek ALLLAAAH diye bağıracağım tşk.
Evet benimde garibime gitti öyle çevirilmiş olması. mangastream gelsinde bir daha bakacam.Akainu velet mi diyor Fujiye ? Yanlış mı aktarılmış yoksa ingilizceye bana biraz öyle geldi.
Bu arada bizim asıl düşmanımız kutsallar demelerini hiç beğenmedim.Saf mı bunlar taht kavgasına mı dönüştürecekler devrim olayını.Gerçi demiştik birkaç hafta önce böyle olduğunu iyi tahmin ettik.
Yani açıkçası Fuji bunlardan daha devrimci duruyor derdim sistemle diyerek.Bu devrimciler sistemin çarpık olduğunu bilmiyorlar mı da kutsal diye tutturmuşlar.Hayal kırıklığına uğradım.Ben bunları böyle bilmezdim.Bir kutsal gider diğeri gelir sen çarkı bozmamışsın neye yarar.
Marco ve Dragon'u beklediğim kadar kimseyi beklemedimYILLARDIR BEKLİYORUM
O açıdan dedim zaten, toplantıya katılmıyorlar ama orada yaşıyorlar sonuçta.Tenryuubito gelmiyordur ki toplantıya. Krallar falan takılıyor. He yukarı çıkınca denk gelirde papaz olurum diye gitmediyse sayrı tabii.
Aynen olsa olsa acemi demiştir velet lafı çok saçma.Evet benimde garibime gitti öyle çevirilmiş olması. mangastream gelsinde bir daha bakacam.
Bana komple kutsalların kökünü kazımaktan bahsediyorlarmış gibi geldi ama kutsal ejder olmaz yarıkutsal kaplan olur yani bana da biraz ucu açık geliyor o kısım.
O kadar gizem ve beklentiden sonra neden hiç heyecan yaptırtmıyor bu devrimci hareketleri bana anlamadım. Luffy'nin ödülüne yaptığım hype'ın yarısı çıkmıyor şu iki bölümdür.