Seride zibilyon tane okama var biliyorsun değil mi?Kadın çıkmasına bir şey demiyorum ama lez fazla zorlama. Öyle bir saçmalık yakışmaz yeni amirale
Seride zibilyon tane okama var biliyorsun değil mi?Kadın çıkmasına bir şey demiyorum ama lez fazla zorlama. Öyle bir saçmalık yakışmaz yeni amirale
:/ Oldu biz kalkalım o zaman.Kadın çıkmasına bir şey demiyorum ama lez fazla zorlama. Öyle bir saçmalık yakışmaz yeni amirale
İnsan eşcinsel olabilen bir hayvandır o zaman?Fantezi ne alaka yav. :/ Daha önce de başkasına söylemiştim. Sayısız hayvanda olan bir şey eşcinsellik. Fanteziyle hiçbir alakası yok.
Normal karaktere çizebilir orası alakadar etmez. Ama amirale yakıştıramıyorum.Saçmalık niye oluyor yahu?
Evet biliyorum tabii ki. Bu da soru mu?Seride zibilyon tane okama var biliyorsun değil mi?
Güle güle.:/ Oldu biz kalkalım o zaman.
Şekilciyiz.Normal karaktere çizebilir orası alakadar etmez. Ama amirale yakıştıramıyorum.
İnsan eşcinsel olabilen hayvandır ne demek? İnsan zaten hayvandır; hayvanlar da eşcinsellik vardır; sonuç olarak bunu ayrıca belirtmeye gerek yoktur.İnsan eşcinsel olabilen bir hayvandır o zaman?
Niye ben uzun saçlı diye kesin kadındır mı dedim? Nerde dedim acaba?
Ne boktan bir hayal dünyan var senin aykü.Ryogoku Lez çıksa sonra Okama olan Morley ile kapışsa falan kldhfaskldhfas
Ben tavırlarından öyle bir hissiyat aldım.Hep bir kadın algısı var ve bende sizin böyle dusunmenizin tek sebebinin sactan olabilecegini dusundum. Cu ji baska seyini gormedik