Öyle olucağı zaten baştan beri belliydi bence.Dragon hiçbir zaman hükümeti indirecek seviyeye gelmeyecek oluşum olarak.Bunu Luffyler sayesinde hep beraber başaracaklar.Dragon hükümet gücünde olsa zaten Luffylere ihtiyaç kalmaz.O zamanda WB'nin siz o savaştan korkuyorsunuz lafı boşa söylenmiş olurdu.Devrim ordusu banada okadar güçlü gelmedi. İleride Luffy'nin filosu yardım edecek bunlara gibi yoksa denizciler ezer geçer.
Değişecek ama seneler sonra.Amaneden-san resim hep kalacak mı yoksa ilerde değişmeyi düşünüyormusun?
Gitmelerinin nedeni kaybetmeleri olmak zorunda değil. Onların adası keşfedilene kadar gizliydi. İfşa olduktan sonra ada değiştirmeleri çok normal. Zaten olayları gizli kalmak.Şimdi sorun şu ben hiçbir zaman balon demedim lakin devrimci lideri Dragon yonkou seviyesi olsa baltigoyu vermezdi.Yani ne biliyim BB tüm kek adasına saldırsa BM tası tarağı toplayıp gider mi?Dragon bu saatten sonra max Amiral seviyesi min. Schi çıkar gibi geliyor.
Sabo bunların üstü işte. Filo amirali, amiral ve koramiraller gibi. Sabo gibi başka komutanları var mı daha bilmiyoruz.4 tane komutan varsa ve bunlardan biri Sabo değilse bunların nasıl bir düzeni var böyle ? Sıvamış.
benim foto nasıl Bir villain gibi durmuş muDeğişecek ama seneler sonra.