Dragon vs akainu görecez.
Dragon salona girince herkesin yüz ifadesi (temsili)
Dragon vs akainu görecez.
Dragon salona girince herkesin yüz ifadesi (temsili)
Görmeyiz gibime geliyor çok riskli olur. Dragonun deplasmanda dövüşeceğini hiç sanmıyorum hele goroseilerin yanında bu riske hiç girmez. Söylemek istediklerini söyler krallara sonra gövde gösterisi yapar sonra bir iki atasözü gibi laf çakıp çekip gider.Dragon vs akainu görecez.
Nami > Sanji
Goroseiler en son girer dövüşe.Görmeyiz gibime geliyor çok riskli olur. Dragonun deplasmanda dövüşeceğini hiç sanmıyorum hele goroseilerin yanında bu riske hiç girmez. Söylemek istediklerini söyler krallara sonra gövde gösterisi yapar sonra bir iki atasözü gibi laf çakıp çekip gider.
Çünkü zeus var zoroyu da yenebilir.
Dragon tek başına iki amiral alır, boru değil adam Luffy'nin babası
Katılıyorum.Nedense bu dördü kıyafetlerinden falan saboya bağlı komutanlar gibi geldi. Ben saboya denk başka komutanlarda olduğunu ve onların astlarının olduğunu düşünüyorum. Yapılanma böyle olabilir. Direk dragona bağlı bazı komutanlar ve o komutanların astları.
Kim dedi la onu bulun bana o kişiyi
Ooo siteye bakarsan ada yok etmeyen meyveler leş.He onu demek istiyorsun demek Daha bir sürü meyve göreceğiz devrimcilerde. Daha üç beş eleman gözüktü ama site çöp olarak ilan etti çoktan