Ya karga dicektim ^^Aynen.
Karasu'yu mu diyorsun? Harbi 2. bir Katakuri vakası. Bu da saklıyor ağzınıBu arada o karga ya kartal değil. Karga gibi görünmek istemiş olabilir. Çok karizma ama sevdim adamı.
Kartal yazmışım. Patates devi sevmedim ama
Ya karga dicektim ^^Aynen.
Karasu'yu mu diyorsun? Harbi 2. bir Katakuri vakası. Bu da saklıyor ağzınıBu arada o karga ya kartal değil. Karga gibi görünmek istemiş olabilir. Çok karizma ama sevdim adamı.
Bende coştum olum net iyi olay zaten. Müthiş bölüm felan dedik o kadar.Sizlerin de bizle beraber cosmasini bekliyoruz. Sonuçta bizim Luffy bu. Neyse ben gidiyorum bro.
Ağzında ve ses tellerinde sorun var muhtemelen. Mırıldanma+hoparlör bunu işaret ediyor.Aynen.
Aynen sen de haklısınYok yok utanmaya ne gerek varo kadar meyve var seride zaten hepsini akılda tutmak çok zor
Bakalım çok değişik bir tip karasu güç çıkarımı yapmak çok zor. Umarım Oda bizim beklentilerimizi karşılar![]()
Anladım.Ya karga dicektim ^^
Kartal yazmışım. Patates devi sevmedim ama
Hım mantıklı. Ben de süs olsun diye takıyor sanıyordum. Dediğin gibidir muhtemelenAğzında ve ses tellerinde sorun var muhtemelen. Mırıldanma+hoparlör bunu işaret ediyor.

Güzel haberArkadaşlar bu hafta manga çıkabilir. Manganın son sayfasında ara olduğu belirtilmesede gelecek sayının ön gösteriminde One Piece görünmüyordu, bundan dolayı ara var diye düşünüldü. Ama İngilizce Shonen Jump'a göre ara yok görünüyor. Aynı durum 891. bölümde de olmuştu. Bölüm sonunda ara var yazısı yoktu ama İngilizce Shonen Jump'ta ara olduğu belirtilmişti ve ara olmuştu. Bu sefer İngilizce Shonen Jump'ta ara olduğu yazmıyor.
Umarım çıkar.İşte herkes onu bulmaya çalışıyor.Şuan yok ortadaBu en alt soldaki abimiz kim?
![]()
Kim abi bu adam.Biri açıklığa kavuştursun artik.Bu en alt soldaki abimiz kim?
![]()

İşte herkes onu bulmaya çalışıyor.Şuan yok ortada
Devrimcilerin olduğu kareyi soruyorsanız Morley o. Amiraller tarafındakini soruyorsanız Ryokugyu.Kim abi bu adam.Biri açıklığa kavuştursun artik.![]()
Morley olsa diğerleri de olurdu resimde bence morley değil.Devrimcilerin olduğu kareyi soruyorsanız Morley o. Amiraller tarafındakini soruyorsanız Ryokugyu.