Olsun.@NiTian ErXing seninkine okama olabilir diyorlar. O kadar da sulanmıştın halbuki!
Görünen 4 komutandan 3'ü erkek 2'si Belo Betty'den daha çıplak, birinin üstü yok direkt ama ÇIPLAĞ KADĞIN GÖRMEĞDEN GINAĞ GELDİĞĞ :MLindbergh'i sevdim ben. Belo Betty'nin de tasarımı güzel aslında ama çıplak kadın görmekten gına geldi. Karasu pek ilgimi çekmedi. Morley iyi olmuş.
Chief of Staff dedikleri çok yüksek bi rütbe. Hatta Hindistan ordusunda falan en yüksek rütbe buymuş.Başta sabonun altı olduklarını düşünsemde fikrim değişti sanirim en üst rütbeli komutanlar bunlar kuzey güney doğu bati diye ayırdığına göre oda tanıtımı yapmış komutanlardan karasuyu beğendim herifin bir ağırlığı var maskesinin olayini çözemedim işkence görmüş olabilir kargalari var maskede kargayi andırıyor veba maskesinede benziyor maskeyi çıkarınca hastalık bulaştırıyo olabilir kargalardan kendi klonunu yapıyor olabilir swain urgot birleşimi piskopat bir abimize benziyor diğer 3ü ilgimi çekmedi
Orlumbus.Baş sayfada emekli olan kim?
Pardon ya, grinning' i mızmızlanmak demek sanıyordum sırıtmak demekmiş.Sabo sevinçten sürekli gülüyormuş, kıskanmak nereden çıktı?
Boş yapma Mop. Kimin neye dikkat edeceği, o karakterlerin neresiyle ilgi toplayacağı gayet aşikar. Çıplak dediğin adamları zaten "tipsiz" çizmiş. Forum çoktan dandik bunlar demeye başladı. Klasik.Görünen 4 komutandan 3'ü erkek 2'si Belo Betty'den daha çıplak, birinin üstü yok direkt ama ÇIPLAĞ KADĞIN GÖRMEĞDEN GINAĞ GELDİĞĞ :M