Piremsesler varken kim ne yapsın sümüklü Lütfü'yü? xDAkainu, bakıyorum havalara girmişini yeni rütben ile, Luffy'i takmıyorum ayakları falan Yoksa konumu gereği prensesler öncelikli mi
Avatar güzel olmuş banada yapın güzel avatar ya gif mi diyorlar ondan olsun arkada şöyle şırıl şırıl bir şelale önünde teach iyi olurduZehahaha!
O işlerle aram yok valla.Avatar güzel olmuş banada yapın güzel avatar ya gif mi diyorlar ondan olsun arkada şöyle şırıl şırıl bir şelale önünde teach iyi olurdu
onuru gitmesin diye oyle davranıyor kalbinin derinliklerinde nefret ediyor.Akainu, bakıyorum havalara girmişini yeni rütben ile, Luffy'i takmıyorum ayakları falan Yoksa konumu gereği prensesler öncelikli mi
Reverie nin guvenliğinin sarsılması sistem için kötü olur.Akainu, bakıyorum havalara girmişini yeni rütben ile, Luffy'i takmıyorum ayakları falan Yoksa konumu gereği prensesler öncelikli mi
Desene o zaman sabo gidiciGelen çeviride bir tek Sabo kısmını anlamadım. Sanırım Luffy ve Sabo arasında kardeşlik bağı olduğu da ortaya çıkmış.
İmparatorların ödülleri için tekrardan beklentilerini yükseltebilirsin Hasan. :/ Çok uçuk beklemiyorum ama en kötü ihtimalle 2 milyarın üstünde çıkma ihtimallerine kesin diyebiliriz.Cok belliydi sahte haber yapmadığı. Neyse ingilizcesini de bekleyelim.