Herzaman bolumleri daha dikkatli okumam gerektigini dusunmusumdur zaten.Tesekkurler.
Herzaman bolumleri daha dikkatli okumam gerektigini dusunmusumdur zaten.Tesekkurler.
Seni mi kıracağım, bugünlük Luffy artık Sağ Kol seviyesini aşmıştır.Durda bir hevesimizi kursağımızda bırakma be
Haa pardon. Gece olmuş.Ben de birazdan öğle namazına gidecektim gece dediğin iyi oldu
aynen ya eger o 1.5 yonkou indirdigi icin verildiyse indirmedigi ortaya cikinca mantiken dusmesi lazimLuffy yonko indirmesine rağmen 1,5 alıyorsa yonkoların ödülleri de aşağı yukarı belli olmuş oluyor aslında.Taş çatlasa 1,7-2 arasında geziyor olmaları lazım.Dragon bile 2,25'den fazla değildir heralde.
Yalnız yalan haber olduğu anlaşılınca Luffy'nin ödülünü düşürmesinler ? Oda'nın yalan haber yaptırmasının amacı ne hala çözemedim.Diğer korsanlar şimdi Luffy'i konuşurken gerçeği öğrenseler Luffy'den soğumazlar mı ? Oda Luffy'i zor duruma mı düşürmek istiyor nedir.
Al.Yahu dünyanın en çok okunan mangasını çeviren 1 tane koreli olmaz mı, şaka gibi ya
+1000000Yahu dünyanın en çok okunan mangasını çeviren 1 tane koreli olmaz mı, şaka gibi ya