Hiç sormaZaten Luffy haberleri yüzünden cinleri tepesine çıkmıştır şimdi onun Çok üzülecek reis çok.
Ne zaman düşer tortugaya?
Önce bir ingilizcesi çıksın istersen.
Ne zaman çıkar türkçesi?
Bir kez sordun demek iyiymiş.Dostum trollediğim falan yok, çıkmadı mı diye 1 kez sordum sadece.
Ardına ne zaman çıkacağını sordum, hiçbir bölümü bu şekilde beklemedim daha önce.
Genelde bölüm çıktıktan 2-3 gün sonra okurum, tam olarak ne zaman atıldığını bile bilmem.
Ama bu bölüm baya heycanlı olduğu için tutamıyorum kendimi, çıksada okusak.
Yukarıda alıntıladığım son mesajımda dediğim gibi bölümün ingilizcesi gece bir iki gibi çıkma ihtimali var. Ancak o zamandan sonra türkçesi yapılabilir. Biraz daha araştırmacı olun bu tarz şeylerde.Bölümün gece bir iki civarında çıkma ihtimali var. Duyurulur.
Ahahah. Torunlarım.Senin adamın
Vay şerepsiz.İlk panelde nereye bakıyor o yahu Senin değil de Sanjinin adamı galiba
Ekibinde sızma var Big News!! Bak torunlarından biri Sanji'nin muhbiri olmuş röntgencilik yapıyorAhahah. Torunlarım.
Vay şerepsiz.
Cok güzel bir konuya parmak bastın hocam. Stussy de aynı adadaydı. Haberleri onaylanacak ya da yalanlayacak bir isim. Ki ödül olayını Hükümet koyuyor. Ve Stussy hükümetin adamı.Yalan içerikli haberi yapan Morgans ödülü biçen kim? Kendisi mi Dünya Hükümeti mi?
Bu Morgans belli fena bi adam.Fiziksel olarak gücü olmaya bilir ama arkası sağlam.Game of Thrones'teki gibi Demir Bank gibi bir oluşum hissi uyandırıyor nedense bunların varlığı.Yalan içerikli haberi yapan Morgans ödülü biçen kim? Kendisi mi Dünya Hükümeti mi?