Zoro'ların uslu uslu oturup gazete okuduğunu düşünmüyorum. Bir olaylara karışmışlardır. O yüzden direk wano'ya bağlamaz bence.Gösterebilir büyük ihtimal ama bir kaç sayfa falan olur herhalde. Ödülleri görür Zoro'lar ve Sanji'nin onu geçtiğini görünce kendi kendine çıldırır
Önemli olan sahte ya da gerçek haber olup olmaması değil zaten. Asıl önemli olan milletin Luffy'den daha çok korkması ve ağzı açık bir şekilde olan biteni öğrenmesi. İsterse Luffy'nin ödülünü yanlış anlaşılma diye düşürsünler hiç önemli değil. Luffy'nin yaptıklarını dünya gördü ya işte o gaza gelinecek bir şey. Ve bu bize yeter.Sahte haberle gelen ödülle millet gaza geliyor
Aynı bende croco ve shanksi gördüm ya yeter benim için.
Biz yalan haberleri de ekledik o ödüle çaktırmaİnanmayanlar haklı yalnız.
Yalan haberlerle olmuş o iş.
Hahaha efsane yorumbu foruma kore dizilerinden etkilenip, karakterlerine aşık olan 13-16 yaş arası korece kursuna giden kızlardan transfer etmemiz lazım. acil aranıyooooorrrr
Öyle de olabilir. Wano'ya geçilmeyeceğini biliyorum çünkü Reverie arc uzun sürecek gibi. Ama belki 1-2 sayfa onları da gösterir diye umut ediyorum.Zoro'ların uslu uslu oturup gazete okuduğunu düşünmüyorum. Bir olaylara karışmışlardır. O yüzden direk wano'ya bağlamaz bence.
Sadece KF’de 903 spoiler metin ve yorum konusu açılmıştı ona giriyordum, @hdbfresh açmıştı sanırım konuyu da. İçeriğini hatırlamıyorum.Ne gördün rüyanda?
Haa detay falan yokmuş. Detay varsa tuttu mu acaba diye merak etmiştim.Sadece KF’de 903 spoiler metin ve yorum konusu açılmıştı ona giriyordum, @hdbfresh açmıştı sanırım konuyu da. İçeriğini hatırlamıyorum.
Kıskanmış olmasınTeach'e bak Luffy'nin yonkou olması için erken diyor. Belli ki anlamış Luffy'nin Mom'u indirmediğini.
acı gerçekler.Hahaha efsane yorum
Öyle de olabilir. Wano'ya geçilmeyeceğini biliyorum çünkü Reverie arc uzun sürecek gibi. Ama belki 1-2 sayfa onları da gösterir diye umut ediyorum.