caım sıkılıyor da sohbet edecek yada tartışacak birini arıyorum@muslu söylediklerine katılıyorum, yanlış anlaşılma olmasın. ''"Bölümün gazıyla yerler"' diye düşünmüş sanırım bay Oda da ben yemem'' kısmını görünce alkışlayasım geldi
Ama olayın özünde babasının gönlünü almak var reis Bak şu videoyu atayım anlarsın 2:40'dan sonrasını seyredebilirsin.Orada Kyros'unda gönlünü alıyor.kyros ile rebecca korsanlara saldırırken orda da karşılaşabilirlerdi
Luffy ile Coby bir mi yav bir tarafta taa küçüklüğünden beri korsanlar kralı olacam ben bunun için gerekirse ölüme bile giderim diyen adam diğer tarafta bunu duyduğu anda imkansız bu diye mızmızlanan biri şu bölümde bile gazeteyi okurken ne düşündüğünü söyliyim "luffy-san imkansız bir hayalin peşinden koşuyor keşke hayali gerçek olsa"
Coby'de çok büyük değildi, hatta hatırladığım kadarıyla onun da küçüklüğünden beri hayaliydi Marinekyros ile rebecca korsanlara saldırırken orda da karşılaşabilirlerdi
Luffy ile Coby bir mi yav bir tarafta taa küçüklüğünden beri korsanlar kralı olacam ben bunun için gerekirse ölüme bile giderim diyen adam diğer tarafta bunu duyduğu anda imkansız bu diye mızmızlanan biri şu bölümde bile gazeteyi okurken ne düşündüğünü söyliyim "luffy-san imkansız bir hayalin peşinden koşuyor keşke hayali gerçek olsa"
İmkansız olarak görüyor hayal ediyor ama Luffy'nin azmini görünce oda hevesleniyor. Hatta başta hedefini küçük tutuyor sonradan yükseltiyor hedefini. Luffy ile tanışmasa hala Alvida'nın yanında toy olarak yer paspaslıyordu.Coby'de çok büyük değildi, hatta hatırladığım kadarıyla onun da küçüklüğünden beri hayaliydi Marine
Hmm doğrudur.İmkansız olarak görüyor hayal ediyor ama Luffy'nin azmini görünce oda hevesleniyor. Hatta başta hedefini küçük tutuyor sonradan yükseltiyor hedefini.
bahsediyorBeyler gazete lufynın büyük korsan filosundan bahsediyor mu ?
Yoksa sadece bege jimbe germamı var
Zaten yavaş yavaş tırmanıyorlar zirveye, Coby'de örnek aldığı kişiye bakarak tırmanıyor zirveye Luffy için Shanks ne ise Coby içinde Luffy odur.Hmm doğrudur.
O vadedilen gün geldiğinde buradayım, o zaman görüşürük. Coby Amiral olduğunda...