Spoiler konusunda da yazdım. Sanji onu kullanmazsa gel yüzüme tükür. Adresimi vereceğim sana tükürmen için. :/Böylelikle sanji nin o kapsülü kullanmayacağı kesinleşmiş oldu. Oh be rahatladım.
Spoiler konusunda da yazdım. Sanji onu kullanmazsa gel yüzüme tükür. Adresimi vereceğim sana tükürmen için. :/Böylelikle sanji nin o kapsülü kullanmayacağı kesinleşmiş oldu. Oh be rahatladım.
Bizde dinlenmek yok valla.Yat yat yeter. Ne ara okuyorsun kitapları arkadaş. Ne ara manga çiziyorsun. Golden week diye tatil mi ilan ettin kendine, nedir bu.
Çıkan silah patlar.Böylelikle sanji nin o kapsülü kullanmayacağı kesinleşmiş oldu. Oh be rahatladım.
Ondan başkası açamıyormuş o zımbırtıyı. Boşuna vermedi onu Niji. Klasik olacak ama silah göründüyse patlar biliyorsun.Böylelikle sanji nin o kapsülü kullanmayacağı kesinleşmiş oldu. Oh be rahatladım.
1.500.000.000 yazarken bile zorlanıyor insan.Çünkü adamdır o adam! Sonuna kadar hak etti. Ne demek yonko adası basıp iki komutan indirip tüm kaleyi yıkmak! Bir de hepsini o planlamış ve titizlikle uygulamış ajshfdkxc
Helal olsun diyorumAhaha. Ne sandın?
Sanji'nin Raid Suit'li resmini atacaktım. Çok karizma görünüyordu daha da karizma olacak falan diyecektim Al hatta yine atıyorum resmiHahahha ne dicektin ki
Bende tükürebilir miyim kullanmazsa?Spoiler konusunda da yazdım. Sanji onu kullanmazsa gel yüzüme tükür. Adresimi vereceğim sana tükürmen için. :/
hahah net kullanıcak yaBöylelikle sanji nin o kapsülü kullanmayacağı kesinleşmiş oldu. Oh be rahatladım.