Adamsın.2 dakika düşünme ile Odadan daha iyi bir kurgu oturtabiliyorum
Shanks'tan iyidir.Derdi reyiz.Savaşı da Aokiji bitirebilirdi derdi ki savaşmak istiyorsanız kamonn
Adamsın.2 dakika düşünme ile Odadan daha iyi bir kurgu oturtabiliyorum
Shanks'tan iyidir.Derdi reyiz.Savaşı da Aokiji bitirebilirdi derdi ki savaşmak istiyorsanız kamonn
Kesinlikle öyle. 1.500.000.000. East Blue'nun tamamı bile 1.500.000.000 etmez. Yazması çok zor olacak artık. Daha bunun Wano'su var. Orada bitince 3.000.000.000 olur artık.Yazması çok zor di mi? 1.500.000 yazmışsın yanlış olmuş. 1.500.000.000 olacak.
10 yıl önce 2 ekmek için 1.000.000 lira veriyorduk bize o kadar da yabancı değil aslındaYazması çok zor di mi? 1.500.000 yazmışsın yanlış olmuş. 1.500.000.000 olacak.
Bence daha çok sevineceğimiz zaman tayfadan birinin ödülü 1 Milyar dolaylarında olduğunda olacak.Kesinlikle öyle. 1.500.000.000. East Blue'nun tamamı bile 1.500.000.000 etmez. Yazması çok zor olacak artık. Daha bunun Wano'su var. Orada bitince 3.000.000.000 olur artık.
Yani Zoro'dan bahsediyorsun.Bence daha çok sevineceğimiz zaman tayfadan birinin ödülü 1 Milyar dolaylarında olduğunda olacak.
Yani. Çünkü tayfasında 1 Milyar ödülü olan Kaptan'dan korkacaksın. O yüzden Zoro gümbür gümbür gelsin.Yani Zoro'dan bahsediyorsun.
O zaman sen de arkadaş gibi söylemiştin, ama belirttiğim gibi araştırma eksiğinden kaynaklı bu çeviride diretmiştim. Kusura bakma.Bu konuyu bir kez konuşmuştuk sanki. Nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum ama
Ne kusuru hocam. Her önüne gelenin dediği ile çeviri değiştirilmez zaten. Araştırma yapana kadar bildiğin gibi yapmak daha doğru. Sonuç olarak düzelmiş olması iyi oldu. Senin ellerine, emeklerine sağlık.O zaman sen de arkadaş gibi söylemiştin, ama belirttiğim gibi araştırma eksiğinden kaynaklı bu çeviride diretmiştim. Kusura bakma.