Spoiler başlığıni okuyunca Big Mom'u indirdi o yuzden aldi bu odulu feyk haberle yorumlarini gorunce hevesim kursagimda kaldi ama gercek oyle değilmiş. Bi anda felaket bir yukselme oldu ama hak etti bizimki.
Ben 1.1 falan bekliyordum, 1.5 olarak suan aciklanan en yuksek odullu kisi oldu galiba.
Shanks'in cizim efsane.Bolum baya guzeldi.

WB'nin resminin oraya koyulmasının nasıl bir mantığı olur ki ? Sanmıyorum wikiyi yazanlarda bizim gibi manga okuyucuları ayıboğanındır o resim.Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama OP Wikia'ya göre gazetedeki resim ayıboğanın değil WB'nin resmiymiş :/
Vallahi ben de anlamadım :/ Öyledir herhalde.WB'nin resminin oraya koyulmasının nasıl bir mantığı olur ki ? Sanmıyorum wikiyi yazanlarda bizim gibi manga okuyucuları ayıboğanındır o resim.
WB'nin bıyığı o kadar uzun mu ki?Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama OP Wikia'ya göre gazetedeki resim ayıboğanın değil WB'nin resmiymiş :/
WB'nin kurtardığı korsan gibisinden bir mevzu olabilir. Ayıboğan bu arctakiler yanında sinek misali olur gibi gelmekte. Akıl yoksunu bir karakter.WB'nin resminin oraya koyulmasının nasıl bir mantığı olur ki ? Sanmıyorum wikiyi yazanlarda bizim gibi manga okuyucuları ayıboğanındır o resim.
Değil. Bir an WB'nin adını görünce kafam karışmıştı ama tekrardan bir kontrol ettim de ayıboğana benziyor :/WB'nin bıyığı o kadar uzun mu ki?
Konuşması ile Shanks'ı etkiledi Coby Marineford'da, kaderin bir oyunu mu, onu da Shanks kurtardı ölümden luffy'i kurtardığı gibiŞu Coby' nin yaptığını hangi koramiral yapabilir acaba?![]()