İlk defa bu kadar çok bölümü beğeneni görüyorum. 244 oya daha önce hiç denk gelmemiştim.Keşke cok iyi yerine big news olsaydi cok iyi seçeneği olmasydı simdi 240 oy olmuştu.
Bölüm adını Big News! yapamadım ama ankete hile karıştırdımİlk defa bu kadar çok bölümü beğeneni görüyorum. 244 oya daha önce hiç denk gelmemiştim.
Teach doğru söyledi gidecek çok yolu var. Ama Shanks Luffy'e güveniyor ve iyi tanıyor bu sebeple yakında diyor. Ki zaman atlaması bile olsa 2-3 sene de Luffy Yonkou deviyesi olur. 12 senedir bekliyor Shanks 2-3 sene çok değil. : o)İyi bari yalan haberden ziyade abartılı bir dille yazılmış olması daha iyi oldu.Luffy ve tayfa arasındaki ödül farkı fazla açıldı.Oda ileri de bu farkı azaltır mı acaba yoksa aynı şekilde devam mı eder ? Bilemedim.
Yalnız Teach'in daha gidecek çok yolun var derken Shanks'ın yakın zamanda görüşeceğiz demesi ? İkisinin de tam zıttı şeyleri söylemesinin amacı neydi acep.
Oda Ryo'yu bu bölümde de göstermedi.Sanırım artık revereide göreceğiz ve bu da demektir ki çok az kaldı.Hatta önümüzdeki 2-3 chapterdan birinde görünebilir bile.
Bölüm güzeldiBölüm adını Big News! yapamadım ama ankete hile karıştırdım
Güzel demek hakaret sayılır valla.Bölüm güzeldi
Bölüm mükemmeldi?Güzel demek hakaret sayılır valla.
Hahaha yapmış kadar oldun ama Dünden beri Big News! deyip duruyoruz.Bölüm adını Big News! yapamadım ama ankete hile karıştırdım
Bölüm 1.5 Billion Belly ülen.Bölüm mükemmeldi?