WB müttefiklerinden Doma çok sağlam göründü bana. En iyisi o mudur bilemem ama en iyilerden biridir kesin.Cavendish vs Squardo? Veya Oz.
WB müttefiklerinden Doma çok sağlam göründü bana. En iyisi o mudur bilemem ama en iyilerden biridir kesin.Cavendish vs Squardo? Veya Oz.
Ee neredeyse bir iki araç sonra en az amiral olur benceWb nin en güçlü müttefiğini düşün sonra luffyninkilere bak.
Watchmojo epey OP listesi yapıyor ya, fanı çok.Daha izlemedim bile. Anime takip etmeyince tabii :/ Neyse reklam iyidir. Güzel rasgelmiş diyelim o zaman
Ben de sana destek attım :3Bende öyle dedim zaten?
Squardo en iyisi görünüyordu. Ya da Oz.WB müttefiklerinden Doma çok sağlam göründü bana. En iyisi o mudur bilemem ama en iyilerden biridir kesin.
Bide en iyi işlenmesi bakma sen marinfordaWb nin en güçlü müttefiğini düşün sonra luffyninkilere bak.
Oz zaten başlı başına bir felaket. Yaşıyordur umarım.Squardo en iyisi görünüyordu. Ya da Oz.
Onun yaşaması normal şartlarda imkansız ya. Delik deşik oldu adam. Savaş sonunda adı anılmayan kahramanlardan oluverdi garibim. Gazetelerde anca Ace ile Beyazsalak'ın adı geçer.Oz zaten başlı başına bir felaket. Yaşıyordur umarım.
Beyazsalak mı? Senden beklemezdim.Onun yaşaması normal şartlarda imkansız ya. Delik deşik oldu adam. Savaş sonunda adı anılmayan kahramanlardan oluverdi garibim. Gazetelerde anca Ace ile Beyazsalak'ın adı geçer.
Benden nasıl beklemezsin, gömerim arada bu ihtiyarı.Beyazsalak mı? Senden beklemezdim.
şşşt sessiz ol 1.5$Benden nasıl beklemezsin, gömerim arada bu ihtiyarı.
Düştün gözümden. Ölünün arkasından konuşulmaz.Benden nasıl beklemezsin, gömerim arada bu ihtiyarı.