Hacı pastaya zehir koymadı daha ne olsun ? Kötü okuyucu ben mi oldum şimdi başkan ayıp edionZorunda kalacak işte. Arkadaşını korumak için vs. Kötü okuyucusun bea.
Hacı pastaya zehir koymadı daha ne olsun ? Kötü okuyucu ben mi oldum şimdi başkan ayıp edionZorunda kalacak işte. Arkadaşını korumak için vs. Kötü okuyucusun bea.
Pastanın bayıltacağına inanıyordu; gerek duymadı. Başka çaresi kalmayacağı için kullanacak. Görürsün diyorum başka da bir şey demiyorum.Hacı pastaya zehir koymadı daha ne olsun ? Kötü okuyucu ben mi oldum şimdi başkan ayıp edion
O kapsül orda niye var anlatsana biraz.@Kuroro @Kenob @Monkey D. Dragon @Raiden
Hacılar kullanmayacağını göstermesi için daha me yapması lazım sanjinin
Çöpe atacaktı luffy ve chopper aldı kapsülü.
Sanjinin kendisi diyor böyle bir şeyden güçlenmek istemiyorum diye . Bunu diyen birisi bu kapsülü kullanırsa ağır çelişki yaşamış olur. O söz bence her şeyi açıkladı.
Ayrıca pastasına zehir koymayan biri reddettiği ailesinin verdiği silahı da kullanmaz. Sanji belki tayfada prensiplerine en çok bağlı kişi. Soru işaretleri vardı herkesin acaba germa kiyafet verse giyer mi diye. Sanji de cevabı yapıştırdı işte.
“Gücümün bu tür bir bilimden gelmesini istemiyorum”
-Vinsmo... pardon -Sanji
Bu arada içinden başka bir şey çıkma ihtimali her zaman var.
Aynen bu hali de ayrı bir karizma resmen  İlk göz ağrımızHoş güzel de doğasına aykırı sanki ya
Şu halini daha çok seviyorum gömlekli falan
Renkli kapak olarak çıkmıştı ya oradan bu resim. Sanji 5 numara olduğu için öyle. Raid Suit'i olursa 3 olacak.Zaten orada 5 yazıyor. Geçelim şimdilik.
Yalnız ben Luffy fanıyım Zoro değil sadece Zoronun hakkının yenmesini istemedim.Aynen Zoro fanlarını göreve çağırıyorum.
Ben diyorum.Luffy'ler Wano'ya vardiklarinda,Orasi coktan Zoro tarafindan ele gecirilmis olacak.Bundan sonra haberler Zoro`dan. Ondan da bomba bi ödül artışı bekliyorum. Jack`i indirsin.
Başka bir şey çıkamaz mı yani ?O kapsül orda niye var anlatsana biraz.
Sanji de gidip hep yanında taşıyacak o nalet şeyi değil mi efendi efendi kusura bakmayın ama sanjiyi tanımamışsınız daha.Pastanın bayıltacağına inanıyordu; gerek duymadı. Başka çaresi kalmayacağı için kullanacak. Görürsün diyorum başka da bir şey demiyorum.