Yeni Garp diyebilir miyiz artık, Tiiçi'n dediği gibi eski Garp'ın devri geçti, artık Coby'nin devri.Coby Hero da olmuş. Garp'a bak sen ya, lakabını bile aktarıyor. Eğitimde Garp farkı!
Adamın dokunduğu en tepelere oynuyor.
Yeni Garp diyebilir miyiz artık, Tiiçi'n dediği gibi eski Garp'ın devri geçti, artık Coby'nin devri.Coby Hero da olmuş. Garp'a bak sen ya, lakabını bile aktarıyor. Eğitimde Garp farkı!
Adamın dokunduğu en tepelere oynuyor.
Hoş güzel de doğasına aykırı sanki yaHelal olsun diyorum
Sanji'nin Raid Suit'li resmini atacaktım. Çok karizma görünüyordu daha da karizma olacak falan diyecektim Al hatta yine atıyorum resmi
Cezan ne zaman bitecek? Şu profil ile Sanji'yi savunduğunda ironi gibi duruyor.Sanji net olarak nova seviyesi olduğunu gösterdi
Diyemeyiz çünkü Garp Roger'ı dövüyordu, Coby ise Luffy fanı.Yeni Garp diyebilir miyiz artık, Tiiçi'n dediği gibi eski Garp'ın devri geçti, artık Coby'nin devri.
Zaten orada 5 yazıyor. Geçelim şimdilik.Hoş güzel de doğasına aykırı sanki ya
Şu halini daha çok seviyorum gömlekli falan
aynen oyunları kaldırmışlar zaten bende gizliden korsanfan takılıyorumEskiden hastanelerde spider solarite vardı. Şimdi yan sekmede one piece
Sempati duyması ayrı, eninde sonunda karşı karşıya gelecekler.Diyemeyiz çünkü Garp Roger'ı dövüyordu, Coby ise Luffy fanı.
Akainu Sabo'yu öldürdüğünde Coby ifadesini alacak diyorlar.Diyemeyiz çünkü Garp Roger'ı dövüyordu, Coby ise Luffy fanı.
Ama devir onun devri evet. İhtiyarlara yer yok!