Düşman diyorgin belki baratie'ye yardıma gelmiştir yemek onadır
Düşman diyorgin belki baratie'ye yardıma gelmiştir yemek onadır
Moria olayı nasıl benziyor, orasını haala anlamadım. Ben kendimce açıkladım. Sen de açıklarsan anlarım belki.BM'da Kral hakisi olması ile ruh verdiği şeylerin alakası nedir :S Ben hiç Pro ve Zeus'u haki basarken görmedim, sen gördün mü herhangi bir haki şeklini sergilediklerini?
Moria ile benzerlik kurmaya çalıştım alakası da açıktı kurduğun mantığı aklım almadı.
Zeus'un nasıl alındığı belli, tüm gücünü kullanmış içinde BM ruhu olsa da enerji üretemeyen basit bir nesneye dönüştü ve cebe cukkalandı.
Çekirdek tayfadan bahsediyorum. En fazla zarar alan Luffy. O da iyileşir yakında, belki sadece mızrak yarasının izi kalır. Ondan sonra Sunny zarar aldı. Ona da birkaç tahta eklersek düzelir. Brook, Nami, Chopper bırak zarar almayı az kalsın yonko indirecekti (!).Aldılar canim baya nereye almadılar.
Göreceğiz. Wano’da olmaz gibi geliyor bana.Simdi kaido savsaşi wano damı olaçak yoksa başka bir yerde mi.
Sigaranın boşa gittiğine yanıyorum ben. Madem öpeceksin ne diye Sanji yakmadan önce öpmedin zalımın kızı?!!!Herif yıllar sonra biriyle öpüşsün, onu da unuttursun Oda Bey. Yazıklar olsun!
Herife belki tedavi olurdu o öpücük. Neyse deniz kızları, Viola, Pudding derken Sanji 2y sonra çok değişti. Naminin de kıskanmaları falan. Hep de gömmüyor sanki.Sigaranın boşa gittiğine yanıyorum ben. Madem öpeceksin ne diye Sanji yakmadan önce öpmedin zalımın kızı?!!!