Alıntılamadan birbirinize laf atmak nedir ya hahahhahaahaneyse ben de alıntılamadım çok havalıymış
![]()

Alıntılamadan birbirinize laf atmak nedir ya hahahhahaahaneyse ben de alıntılamadım çok havalıymış
![]()
Yapma.Bir okuyucu çokta büyük bi kayıp değil!!Sen şimdi hakili bir yumruğu hak ettin.
Big Mom bezdirdi. :/ Kadın tüm arc boyunca bir milyon kere pasta demiştir herhalde.Sanji olunca "pasta"nın olması normal. EL zamanında da trende pasta" vardı.![]()
Hoş iyi ile kötü göreceli zatenSana demiyordum aslında reis hahahaha olsunaynen merak duygusu yüzünden insan ne düşüneceğini yani iyi veya kötü mü olacağını bilemiyor o konuda haklısın.
Bence bi yerlerdr sayan vardır. Zoro ve Sanji'nin birbirine seslenişlerini sbsye atan vardı, bu da vardır yani :/Big Mom bezdirdi. :/ Kadın tüm arc boyunca bir milyon kere pasta demiştir herhalde.![]()
Saçları yeni boyamış. Açılır zamanla.Vivi bi garip olmuş.
Bu daha basit ona nazaran. Bir arcta hepsi. Öbürü ağır işsizlik. :/Bence bi yerlerdr sayan vardır. Zoro ve Sanji'nin birbirine seslenişlerini sbsye atan vardı, bu da vardır yani :/
Doğrusu öyle aslındaHoş iyi ile kötü göreceli zatenBiraz eğleniyorsam yeter bana. Öyle mangayı hayat memat meselesi yapmıyorum çok. Okuyup geçiyorum.
Eyvallah broÇok coolsun bro!