Vivi bi garip olmuş.Gelecek sayının kapağının bir kısmı paylaşıldı. Spoiler başlığını açmayı gerek görmedim. Bölüm ile ilgili bilgiler düşünce açarız.
![]()
Reiju akımına kapılmış.Vivi bi garip olmuş.
Harika görünüyor. Kapakta diğerleri de vardır umarım.Gelecek sayının kapağının bir kısmı paylaşıldı. Spoiler başlığını açmayı gerek görmedim. Bölüm ile ilgili bilgiler düşünce açarız.
![]()
Şu arkadaki beyaz önlüklü eleman kim ? Bi ben mi tanıyamadım yoksa zaten bilinmeyen biri mi ?Gelecek sayının kapağının bir kısmı paylaşıldı. Spoiler başlığını açmayı gerek görmedim. Bölüm ile ilgili bilgiler düşünce açarız.
![]()
O başka bir seridendir muhtemelen.Şu arkadaki beyaz önlüklü eleman kim ? Bi ben mi tanıyamadım yoksa zaten bilinmeyen biri mi ?
O başka bir mangadan.Şu arkadaki beyaz önlüklü eleman kim ? Bi ben mi tanıyamadım yoksa zaten bilinmeyen biri mi ?
O başka bir seridendir muhtemelen.
Resme bakınca direk o ilgimi çekti de bi sorayım dedim.Teşekkürler.O başka bir mangadan.
Reyin de olması tuhaf.Gelecek sayının kapağının bir kısmı paylaşıldı. Spoiler başlığını açmayı gerek görmedim. Bölüm ile ilgili bilgiler düşünce açarız.
![]()