Benim anlamadığım bir Yonkounun çocuğuna saldırma cüretinde nasıl bulunuyorlar Big mom güçlensinler diye karışmamış herhalde.
BM'nin umursamadığı biliniyor diyedir.Benim anlamadığım bir Yonkounun çocuğuna saldırma cüretinde nasıl bulunuyorlar Big mom güçlensinler diye karışmamış herhalde.
Big mom biraz bazı Türk ebeveynlerine benziyor annesine dayak yedim deyip şikayet ederken sen neden dayak yedin deyip tekrar dayak yemek gibi.BM'nin umursamadığı biliniyor diyedir.
Ahahahaha cuk.Big mom biraz bazı Türk ebeveynlerine benziyor annesine dayak yedim deyip şikayet ederken sen neden dayak yedin deyip tekrar dayak yemek gibi.
Daha önce de söylemiştim bu Koca Ana çocuklarını zerre sevmiyor diye. Sadece işine yarayanları çocuğu olarak görüyor. Örnek Pudding. İşine yaramayanları ise adamdan bile saymıyor.Big mom biraz bazı Türk ebeveynlerine benziyor annesine dayak yedim deyip şikayet ederken sen neden dayak yedin deyip tekrar dayak yemek gibi.
Küçücük kız ana bıçağımı vermediler diye gidip şikayet ediyor ama mesela.BM'nin umursamadığı biliniyor diyedir.
Ben buna da bir şey bulurum. Hatta ben ne söylerseniz söyleyin bir şey bulabilirim. Böyle şeylere takılmaya gerek yok.Küçücük kız ana bıçağımı vermediler diye gidip şikayet ediyor ama mesela.
Daha önce de söylemiştim bu Koca Ana çocuklarını zerre sevmiyor diye. Sadece işine yarayanları çocuğu olarak görüyor. Örnek Pudding. İşine yaramayanları ise adamdan bile saymıyor.
Bu ne içindi şimdi?