Hahha inşallah ama ben sanmıyorum o gemi bizim degildir . Bayrak düşmüştür veya luffy geleceği görmüştür en fazla bunlar bence.Oda benden kat kat iyi bir yazar. Yanıltacaktır seni.
Hahha inşallah ama ben sanmıyorum o gemi bizim degildir . Bayrak düşmüştür veya luffy geleceği görmüştür en fazla bunlar bence.Oda benden kat kat iyi bir yazar. Yanıltacaktır seni.
Oda benden kat kat iyi bir yazar. Yanıltacaktır seni.
Sen daha iyi bir yazarsın.
Olmaz öyle saçma şey.Sen daha iyi bir yazarsın.
(Yanıltamadı.)
@Historia gömülebilir.Luffy geleceği görse de görmese de ortalıkta görünmeyen Sanji, sonunda bir plan uyguladı ve topları karşıladı. Buna ek olarak;
Ah ah ne güzel teoriler vardı hepsi çöpe gitti madem başka gemi patladı neden başka bir geminin bayrağı yanarken gösterilir ki@Historia gömülebilir.
Baya hasır şapka yanıyor valla.Ah ah ne güzel teoriler vardı hepsi çöpe gitti madem başka gemi patladı neden başka bir geminin bayrağı yanarken gösterilir ki
İşte ben de buna kızıyorum bizim gemi patlamıyor ama bizim bayrak yanıyor şu son paneli göstermese daha geniş düşünüp fikir üretebilirdik ama gidip hasır şapkalı bayrağı yaktı güya bizim gemi patladı diye sonra kandırdım nazlı yarim olduk doğal olarakBaya hasır şapka yanıyor valla.