Orası öyle. Zoro'nun gereksiz hareketlerine ben de girersem çıkamam şimdi. Umarım Jinbei'den bir "komiklik" unsuru çıkmaz.Zoro gereksizini bilmem de Luffy aseksüel. Hiçbir cinsel belirti göstermiyor.
Orası öyle. Zoro'nun gereksiz hareketlerine ben de girersem çıkamam şimdi. Umarım Jinbei'den bir "komiklik" unsuru çıkmaz.Zoro gereksizini bilmem de Luffy aseksüel. Hiçbir cinsel belirti göstermiyor.
Zoro gereksizini bilmem de Luffy aseksüel. Hiçbir cinsel belirti göstermiyor.
Peh sen merry yi sev anca madem okadar seviyordun neden yaktın ?Orası öyle. Zoro'nun gereksiz hareketlerine ben de girersem çıkamam şimdi. Umarım Jinbei'den bir "komiklik" unsuru çıkmaz.
Aynen biliyorum. Franky, yanlış hatırlamıyorsam Franky Shogun'a dönüşürken hentai falan diyordu sonra bizimkiler onun sapık dediğini sanarak şaşırıyorlardı. Orada iki kelimenin birleşiminden öyle bir şey söylediğini düşünmüştüm. AnladımYok ya Hentai direk sapık demek. Kelime oyunu olduğunu sanmıyorum. Öyle bir manga türü de var.
Tiplere gel luffy nin ilk ve son tepkisi
Zoro Tashigi arasında bir şeyler dönüyor ama Luffy'de tık yok. Hancock'tan etkilenmiyor daha ne olsun :/Orası öyle. Zoro'nun gereksiz hareketlerine ben de girersem çıkamam şimdi. Umarım Jinbei'den bir "komiklik" unsuru çıkmaz.
Mangada var mı bu? Hancock'tan etkilenmeyip Nami'den etkilenmiyorsa saçma olur.
Yaşam böyle.Peh sen merry yi sev anca madem okadar seviyordun neden yaktın ?
Hancock'ta etkilenecek bir şey yok ki.Zoro Tashigi arasında bir şeyler dönüyor ama Luffy'de tık yok. Hancock'tan etkilenmiyor daha ne olsun :/
Yoktur. Daha önce de olmuştu böyle bir sahne sanırım, o da filler'dı.Mangada var mı bu? Hancock'tan etkilenmeyip Nami'den etkilenmiyorsa saçma olur.
Dönüşüm anlamına da geliyor Hentai. Orası kelime oyunu olabilir. Neyse çok fazla konu dışına çıkmayalım.Aynen biliyorum. Franky, yanlış hatırlamıyorsam Franky Shogun'a dönüşürken hentai falan diyordu sonra bizimkiler onun sapık dediğini sanarak şaşırıyorlardı. Orada iki kelimenin birleşiminden öyle bir şey söylediğini düşünmüştüm. Anladım
Bilmiyorum.Zoro Tashigi arasında bir şeyler dönüyor ama Luffy'de tık yok. Hancock'tan etkilenmiyor daha ne olsun :/
Mangada var mı bu? Hancock'tan etkilenmeyip Nami'den etkilenmiyorsa saçma olur.