Historia 29 Mar 2018 #191 E.oda yonko kavramını yine göstermiş oldu kadın gemilerini kendi kontrol ediyor la. Ayrıca BM nin bayılmamasına sevindim çünkü yonkoluk yerle bir olurdu gözümde. Bu sanjinin başarısızlığını değil Bm nin ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
E.oda yonko kavramını yine göstermiş oldu kadın gemilerini kendi kontrol ediyor la. Ayrıca BM nin bayılmamasına sevindim çünkü yonkoluk yerle bir olurdu gözümde. Bu sanjinin başarısızlığını değil Bm nin ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
RedTeroR 29 Mar 2018 #193 Pastanın tadından hayal görüyor kadın, zevk üstüne zevk yaşıyor, Sanji nasıl bir aşçılık yaptıysa, Puding'e gerek bile kalmamış
Pastanın tadından hayal görüyor kadın, zevk üstüne zevk yaşıyor, Sanji nasıl bir aşçılık yaptıysa, Puding'e gerek bile kalmamış
Red-Shanks 29 Mar 2018 #194 Bence gemi deniz altından gidecek kaplama yaptılar gemi denize yavaş yavaş iniyor diye spoilerde yanarak parçalanarak diyo ama
Bence gemi deniz altından gidecek kaplama yaptılar gemi denize yavaş yavaş iniyor diye spoilerde yanarak parçalanarak diyo ama
Zeus 29 Mar 2018 #195 Aga bu ne? Geçen hafta "adios amigos" derken bu hafta gemi haşlama var menüde. Bu işte bir iş var.
Historia 29 Mar 2018 #196 Suilette kılıçlı biri var : rayleigh-shanks-zoro-mihawk-weevil seçin birini.
the witness 29 Mar 2018 #200 DenizinŞövalyesi dedi ki: hoaydaa Genişletmek için tıkla ... ne oldu anlamadım valla bu amaneden çok garip davranıyor
DenizinŞövalyesi dedi ki: hoaydaa Genişletmek için tıkla ... ne oldu anlamadım valla bu amaneden çok garip davranıyor