Ashura niye Zoro'yu, Denjiro niye Sanji'yi temsil ediyor onu anlamadım.Ashura Zoroyu Denjiro Sanjiyi simgeliyor komik olansa insaların bilinç altında Sanjinin daha güçlü olduğunu düşünmeleri.
Ashura niye Zoro'yu, Denjiro niye Sanji'yi temsil ediyor onu anlamadım.Ashura Zoroyu Denjiro Sanjiyi simgeliyor komik olansa insaların bilinç altında Sanjinin daha güçlü olduğunu düşünmeleri.
Güç acisindan muhtemelen. Gerçi zoro'nun zalim olmasıyla da olabilir.Ashura niye Zoro'yu, Denjiro niye Sanji'yi temsil ediyor onu anlamadım.
Ashura Zoroyu Denjiro Sanjiyi simgeliyor komik olansa insaların bilinç altında Sanjinin daha güçlü olduğunu düşünmeleri.
Ne alaka yavAshura Zoroyu Denjiro Sanjiyi simgeliyor komik olansa insaların bilinç altında Sanjinin daha güçlü olduğunu düşünmeleri.
Karakter olarak benzetilebilir. Zoro ve Ashura daha özgür, eyvallahı olmayan tiplerken Denjiro ve Sanji mantıklı, plan dahilinde hareket eden ve sevdikleri için boyun eğebilen karakterler. Ama bir Zoro-Sanji simgelemesi kaygısıyla yazılmış karakterler olmaları söz konusu değil.Ashura Zoroyu Denjiro Sanjiyi simgeliyor komik olansa insaların bilinç altında Sanjinin daha güçlü olduğunu düşünmeleri.
+1Bütün olaylar aynı gelişsin ama Ashuranın tip ile Denjironun tip yer değişsin şu ankette Ashura şuan 70 oydu.