Okamalar bon clay sayesinde gelir. Ayrıca luffy önceden ivankovla ittifak olduğu için okamalar cepteydi zaten.Eksik ama Sanji ye bide okamaları yazacaksın
Okamalar bon clay sayesinde gelir. Ayrıca luffy önceden ivankovla ittifak olduğu için okamalar cepteydi zaten.Eksik ama Sanji ye bide okamaları yazacaksın
Bon Clay impel down da kalmadımıOkamalar bon clay sayesinde gelir. Ayrıca luffy önceden ivankovla ittifak olduğu için okamalar cepteydi zaten.
Hadi bakalımZaten bu arc yemek temalı olduğu için sanjinin de bu alanda zaten zirve olduğu için bu alandaki yeteneklerini göstermesi güzel oldu. Dövüşler de wanoya kaldı artık.
Kaldı ama orda okamaların lideri oldu diye biliyorum zaten luffy nin sözü var her türlü çıkacak ordan.Bon Clay impel down da kalmadımı
E L de bütün Ordu marinefort daydı malum o sıra en iyilerin savaşı vardıShanks öğrenecek, Akainu öğrenip sinirlenecek, Zoro lar esir düşmediyse öğrenecek, Dadan lar falan öğrenecek, Dragon öğrenecek ki bu sefer azıcık sevinme emaresi gösterir diye düşünüyorum. Güzel günler bizi bekler
4
Buster Call yapılsa bile etkileyeceğinden şüpheliyim ama sonuçta bir fikir. Buster Call yapılınca normalde beş koramiral ve bir de amiral olması gerekiyormuş ama Enies Loby'de böyle olmamıştı. O yüzden koramilal gönderirseler bu bilerek ölüme gitmek olur.
O dediğin İmpel Down değil miydi?E L de bütün Ordu marinefort daydı malum o sıra en iyilerin savaşı vardı
Hadi bakalım hayırlısıShanks öğrenecek, Akainu öğrenip sinirlenecek, Zoro lar esir düşmediyse öğrenecek, Dadan lar falan öğrenecek, Dragon öğrenecek ki bu sefer azıcık sevinme emaresi gösterir diye düşünüyorum. Güzel günler bizi bekler
Teşekkür ederim (yok sapık değilim )İşte seni övdü orada da sen anlamadın. orada gizli bir "senin" kelimesi var.
Böyle de överiz.
Not: Umarım kendinden bulduğun parça sapık olması değildir.