Ya abi hawkins kart çekerken bizimkiler neden onu bekliyor satranç mı oynuyoruz hamle sırası mı var
İkisi de en iyi 21den sanırım. Kokuto olması ve önemi sebebi ile ryumanın kılıcı daha iyi.Zoro hemen fark etti kılıcın yaydığı aurayı, Meito olduğunu anladı. Acaba Nidai Kitetsu mu daha iyi yoksa Shusui mi?
Öyle geçmiyor ama en iyiler Shodai, Nidai ve Sandai kitetsular olarak geçiyor. Önceki bölümlerde geçiyordu sanıyorsam Smoker'in yanındaki Tashigi miydi neydi o söylüyordu.İkisi de en iyi 21den sanırım. Kokuto olması ve önemi sebebi ile ryumanın kılıcı daha iyi.
Sahne uzatmak yerine önceki bölümlerdeki gibi ek sahne koyun. Güzel olduğu sürece o kadar göze batmıyordu. :/mangaya çok yakın anime, o sebepli mi böyle yavaşa almaları? Oda'nın verdiği araları göz önüne alırsak, 2 manga falan işlese, anime mangayı yakalayacak. Biraz ara verilmeli ya da böyle manga bölümleri uzatılmalı. Adamlar ikinciyi seçiyor.
Ya da Naruto gibi sonsuz fillera girip Wanoyu bekletelerdi bari.
Dİğer animeler ile mangalar arası ortalama kaç bölüm oluyordu? 30 bölüm baya az geliyor bana. Bazı bölümler var, 2 manga 1 bölüm çıkacak kadar. O sebepli böyle arayışa girmelerini anlıyorum ben.Sahne uzatmak yerine önceki bölümlerdeki gibi ek sahne koyun. Güzel olduğu sürece o kadar göze batmıyordu. :/
Op için yapmışlardı sanki bazı arcları. :/ Yahu bu bölüm ek sahne yapmayın sonraki bölüm zaten sakin geçecek o zaman bol bol konuşma koyun. :/ Oda sağolsun bir çok olayı hızlı geçtiği için zaten ek sahneleri koyacaklar bir çok yerde.Dİğer animeler ile mangalar arası ortalama kaç bölüm oluyordu? 30 bölüm baya az geliyor bana. Bazı bölümler var, 2 manga 1 bölüm çıkacak kadar. O sebepli böyle arayışa girmelerini anlıyorum ben.
Ek sahne koysalar iyi de her bölüm koymak zorunda kalacaklar. Hawkinsin adamlarına ek sahne koymuşlar misal. Baya direniyorlardı. Hawkins uzun uzadıya uzatılmış oraya katılıyorum da :/
Keşke animeler böyle arc bittikten sonra mangada kaliteli kaliteli animeye adapte edilse. Ortasına doğru bozulacağı çok belli.