Germa yanliz fena sekil yapmis. Resmen adamlarin coplugunde bizimkisi oter demis
Orada sadece bir adet Katakuri olsa, onların şeklini güzelce severdi.Germa yanliz fena sekil yapmis. Resmen adamlarin coplugunde bizimkisi oter demis
Kraker de yeter. Adam bisküvi askerlerinden 20 tane yaratsa bu dallamalardan çok işe yarardı.Orada sadece bir adet Katakuri olsa, onların şeklini güzelce severdi.
Zoro reis 1 sene daha olmaz öyle olursa, bunu istiyor musun gerçekten?Yüzde yüz böyle olacak, Luffy Reis'in olmadığı arc yoktu şimdiye kadar bundan sonra da olmaz. Her adada yapılan hasır şapka falancayı yendi şovunu da gördüğümüze göre bir iki bölüm içinde bu saçmalık, bu rezillik bitmiş olacak.
Reverie'de Luffy'e ne yaptırır orasını kestiremiyorum, hükümeti mi dövecek bu çocuk, Lucci ile tekrar vs mi atacak
Boş konuşuyorsun MoP. Tamamıyla Oda'nın keyfi işleri.Bru Lee'nin Krakerin yenilmesine tepki vermezken, Kata'ya salya sümük ağlaması çok güzel bir detay. Arc boyunca adamın kardeşlerine ne kadar iyi davrandığını, sadece karizmasından değil kardeşlerine karşı olan yumuşak kalpliliği ile gönülleri fethettiğini gördük. Perospero azar çekerken büyüklerine de saygısında kusur etmediğiyle karşılaştık. Katakuri'nin yenilmesi en güçlü adamın yenilmesinden çok, en güvendinkleri insanın yenilmesi, dağlara kar yağması durumudur.
1 dakika maksimum diyorum 4’ünü de düdüklerdiOrada sadece bir adet Katakuri olsa, onların şeklini güzelce severdi.
Smootie'de 1 dk da paketler bakın görün elbet bir yerde devreye girecek.1 dakika maksimum diyorum 4’ünü de düdüklerdi
+1Boş konuşuyorsun MoP. Tamamıyla Oda'nın keyfi işleri.