Bir arcta anasına/kaptanına bu kadar hayınlık eden yeter bir de Şumuti etmesin.Ya bilerek geziniyorsa ? Bana olayları çokta sallıyor gibi gelmedi.
Bir arcta anasına/kaptanına bu kadar hayınlık eden yeter bir de Şumuti etmesin.Ya bilerek geziniyorsa ? Bana olayları çokta sallıyor gibi gelmedi.
Hayınlık değil de gevşek biraz.Bir arcta anasına/kaptanına bu kadar hayınlık eden yeter bir de Şumuti etmesin.
Bide CCBrule tüm "One Piece" karakterleri arasında en talihsizi olabilir. Eminim bir oylama yapılsa yüzde 60 alır...
Brule, opera, praline, chiffon, pudding, jinbe, pekoms aklıma gelen hayınlar. Hadi balığı sayma o baştan hayındı ama epey bir hayın oldu bu arcta. Şumuti de olmasın bi zahmet.Hayınlık değil de gevşek biraz.
Korku ve saygı arasındaki farkın önemli bi göstergesi.Brule, opera, praline, chiffon, pudding, jinbe, pekoms aklıma gelen hayınlar. Hadi balığı sayma o baştan hayındı ama epey bir hayın oldu bu arcta. Şumuti de olmasın bi zahmet.
Milyar değil milyon olacak, milyar olsa duramazsın.Şumuti'nin gücünü çok merak etmiştim ilk gördüğümde etmez olaydım. 900 milyarlık kadın bir arc boyunca gezindi yazıklar olsun o ödülü veren hükümete.
Eğer dövüş olursa Sanji, Snack ile kapışır umarım. Yılların ezikliğini bu adamı döverek atsın.
O göstergeyi o kadar gözümüze sokmasa da anlardık be Saka.Korku ve saygı arasındaki farkın önemli bi göstergesi.
Milyar değil milyon olacak, milyar olsa duramazsın.