Luffy Reis Enies'te ne yaptıysa onu yapsınSanji 10.000 kişiye ve içinde 15 küsür kalburüstü adam olan bir gruba ne yapsın?
Luffy Reis Enies'te ne yaptıysa onu yapsınSanji 10.000 kişiye ve içinde 15 küsür kalburüstü adam olan bir gruba ne yapsın?
Hayır hemen gözünü kapanmışlar, öyle ha deyince olmuyor galiba dönüşüm.Pekoms eğitimini tamamlamamış demek ki.
Enies te onlar da bayağı bir adam indirdi ve çöpler inene kadar kalburüstü adamlar görünmemişti bile.Luffy Reis Enies'te ne yaptıysa onu yapsın
Davşan>Pekoms diyebilir miyiz öyleyse? :/Hayır hemen gözünü kapanmışlar, öyle ha deyince olmuyor galiba dönüşüm.
Edit: Son spoiler'ı yeni gördüm, istediği gibi kontrol edemiyormuş cidden.
Görünmez seviyedeki hızıyla kaçsın. Şartlar oluştu, şov yapmadı bile değil, yapamadı yine. sanji bu arc bitmiştir. Canavar üçlü diye bir şey kalmadı.Sanji 10.000 kişiye ve içinde 15 küsür kalburüstü adam olan bir gruba ne yapsın?
Geçen sefer Oven ın dikkati Pound üzerindeydi diye mi fark edemedi acaba?Görünmez seviyedeki hızıyla kaçsın. Şartlar oluştu, şov yapmadı bile değil, yapamadı yine. sanji bu arc bitmiştir. Canavar üçlü diye bir şey kalmadı.
Yok o zaman da Oven çöp çıkmıştı.Geçen sefer Oven ın dikkati Pound üzerindeydi diye mi fark edemedi acaba?
Hızı görünmez seviyede diye övüldü, o anlık hareketti. Seride o tarz bir vs yok, ben hızlıyım bak sen beni göremeden sadece dayak yersin diye vs görmedik. Sanji yine kurtarıcı taraftan kurtarılan tarafa geçti. Bu arc vasatın altında kaldı.Geçen sefer Oven ın dikkati Pound üzerindeydi diye mi fark edemedi acaba?
Olabilir. Gelecek bölüm daha net belli olur.Hızı görünmez seviyede diye övüldü, o anlık hareketti. Seride o tarz bir vs yok, ben hızlıyım bak sen beni göremeden sadece dayak yersin diye vs görmedik. Sanji yine kurtarıcı taraftan kurtarılan tarafa geçti. Bu arc vasatın altında kaldı.